Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Magyar könyvtrailert kapott az Arctalan szerelem

Végre újra kapható Amy Harmon sikerkönyve, az Arctalan szerelem! A hír örömére a Twister Media megosztott egy magyar nyelvű könyvtrailert is. Nézzétek csak!

Nagyon ritka az, ha egy kiadó magyar nyelvű trailert készít egy könyvhöz, általában magyar felirat szokott kerülni a videókra. Szerintem szuper, hogy befektettek erre, igazán kiváló lett így a promó, meg is hozta a kedvem a történethez.

Amy Harmon rajongóknak pedig jó hír, hogy a kiadó tájékoztatása alapján ősszel új regény érkezik az írónőtől Még nem lett sajnos megnevezve melyik.

Alább megnézhetitek a trailert, és csatoltam az Arctalan szerelem fülszövegét és borítóját is, hátha több infóra vagytok kíváncsiak.

Amy Harmon – Arctalan szerelem

Az Arctalan szerelem egy kisváros története, ahonnan öt fiatalember indul el a háborúba, de közülük csak egy tér vissza.

Az Arctalan szerelem a gyász története: a közös gyászé, az egyéni gyászé, a szépség, az élet és az önazonosság elvesztése fölötti gyászé. Az Arctalan szerelem egy lány szerelmének a története, amit egy megtört fiú iránt érez, és egy sebesült harcosé, akit ez az érzés egy hétköznapi lányhoz fűz.

Az Arctalan szerelem a vigasztaló barátság története, a rendkívüli hősiességé, és egy olyan, modern A szépség és a szörnyeteg-mese, amely megmutatja, hogy mindannyiunkban megtalálható egy kicsi a szépségből, és egy kicsi a szörnyetegből is.

<

Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading