Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Itthon is megjelenik a Cinder & Ella folytatása!

Tegnap este fejeztem be Kelly Oramtól a Cinder & Ella regény olvasását. Meg kell mondjam, hogy egyszerűen imádtam! Nemsokára értékeléssel is jövök, addig is, íme egy szuper hír.

Oké, tudom, lesz akinek nem lesz újdonság, de hátha lesz, akinek örömet okozok: még idén megjelenik Amerikában a várva várt folytatás! Megkérdeztem a hazai kiadót is, érkezni fog itthon is, amiért már most jár a hatalmas pacsi.

Az első rész kissé felemásan ért véget: megvolt a happy end, de mégis, hiányérzet maradt bennem, és gyanítom, ezzel sokan vagyunk így. (Plusz lássuk be, Cinderből nincs elegendő mennyiség). Nos, a második kötet pont arra koncentrál majd, ami leginkább érdekelt a végéről, úgyhogy, részemről nagyon várom. Alább megnézhetitek a borítót, és a fülszöveg szedett-vedett fordítását.

Kelly Oram – Happily ever after

Egy történet vége néha egy másik kezdete. A hollywoodi szívtipró Brian Oliver, és az ő Hamupipőke-hercegnője, Ellamara Rodriguez végre kiléptek az online térből, és megtalálták a szerelmet egymás oldalán.

De az anonimitásból kilépve egy sor új akadályt sodor az élet a nemzet kedvenc szerelmespárja életébe. Mint a folytonos stressz Brian hírneve miatt, vagy az új kapcsolat miatti nyomás. A boldog pár hamar elgondolkodik azon, hogy meddig tudnak az újdonsült boldogságba kapaszkodni, vagy netán a boldogan éltek, míg nem haltak csupán a tündérmesékben létezik.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading