Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Dreamfall – Új Young Adult könyv a Libri Kiadónál!

A Dystel hírlevele nem csak egy új Könyvmolyképzős könyvről rántotta le a leplet! Kiderült, hogy a Libri – vagy az alkiadója, az Insomnia könyvek – megvásárolta Amy Plum sorozatát!

A Dreamfall széria első kötete május 2-án jelenik meg Amerikában, és már most elég sok helyen beszélnek. És ami még jobb, hogy a hírlevélből kiderül, a második rész, a Neverwake kiadási jogait is bezsákolta a Libri.

dreamfall

A regény hősnője Cata Cordova, egy tinilány, aki régóta küzd insomniával. Végül úgy dönt, hogy csatlakozik egy kísérleti programhoz, ami segíthetne rajta, de aztán minden csak rosszabb lesz. A kísérlet elindítása után a laboratóriumban meghibásodik valami, Cata és hat másik tini pedig egy közös álomvilágba kerülnek, és nem emlékeznek rá, hogy kerültek oda.

És ezután jön a dermesztő felismerés: ebben az álomvilágban a legrosszabb rémálmaik kelnek életre, különös lények vadásznak rájuk, felhasználva a legsötétebb fantáziájukat és a legkínzóbb titkaikat. Cata és társai kénytelenek együtt szembenézni a legnagyobb félelmeikkel, és megtalálni a módot, hogy legyőzzék az álmaikat, különben soha nem ébrednek fel.

Nagyon érdekes könyvnek tűnik, kíváncsian várom már, remélem, jövőre már magyarul is olvashatjuk. A másik hat tinire pedig pluszban kíváncsi lettem, vajon ők milyen titkokat, álmokat rejtegetnek? Izginek ígérkezik!


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading