Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Shuri: Jön magyarul a Fekete párduc Marvel regény!

Nem a Loki az egyetlen olyan regény, ami a Marvel világához köthető. Még idén érkezik magyarul a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában Nic Stone regénye, akinek a főhőse a Fekete Párduc imádnivaló szereplője, Shuri. A lányra pedig sok kaland és veszélyes kihívások várnak, hogy segíthesse Wakandát.

Be kell valljam, Marvel rajongóként alig várom már, hogy elolvassam ezt a könyvet. Ugye nem vagyok ezzel egyedül? Az pedig csak hab a tortán, hogy a kötet írója, Nic Stone nagyon elismert író odakint, és imádják a színes bőrű fiatalokról szóló történeteit.

Nic Stone – Shuri

A Fekete Párduc mozifilm legszerethetőbb mellékszereplője, Shuri mindent visz.

Igazság szerint, ha Shurinak bárki azt mondja , hogy elég kitennie a lábát Wakandából, és máris harcolnia kell, csak forgatta volna a szemét.

Sosem ismerné be, de abban sem biztos, hogy képes lenne harcolni.

De igenis harcolni fog.

Wakandáért.

Shuri a Fekete Párduc, T’Challa kishúga. Tehetséges fegyvertervező, a tudomány és a technika zseniális szakértője. Hercegnő. Ugyanakkor egy tinédzser, aki nagyon szeretné, ha végre komolyan vennék.

Most viszont úgy tűnik, ő az egyetlen, aki megmentheti a hazáját! A Fekete Párduc erejét adó, szívalakú virágot veszély fenyegeti, márpedig ennek kivizsgálásához igazi szakértőkre lesz szükség. És ez csak a titokzatos események kezdete…

Shuri tehát nekivág egy kalandokkal teli útnak titkok, látomások és veszélyes kihívások közepette. Vajon időben hazaér, hogy segíthessen imádott Wakandáján?

Marvel történet nem csak Marvel rajongóknak.

A Fekete Párduc képregényekből és filmekből ismert ifjú hercegnő, aki szeretne kilépni az előítéletek árnyékából ezúttal önálló történetet kapott. Izgalmas és szórakoztató olvasmány minden, kalandot kereső fiatal számára.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)