Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Íme a Sempre – Mindörökké magyar borítója!

Ma befutott a Sempre – Mindörökké magyar borítója is. És hű, szerintem valami egészen gyönyörű lett. Imádom a rózsa motívumot, nagyon hatásos mindez a fehér háttéren. A cím tipográfiája, és az elmosódó cím a háttérben még különlegesebbé teszi.

A könyv pedig már ide kattintva elő is rendelhető, a megjelenés 2016. december 16-án esedékes.

sempre_razos_borito

J. M. Darhower – Sempre – Mindörökké (Sempre 1.)

Mindörökké tart majd, vagy pedig belepusztulnak?
Haven Antonelli és Carmine DeMarco igencsak eltérő körülmények között nevelkedett. Haven második generációs rabszolgaként elszigetelten élt a sivatag kellős közepén. Napjai kemény munkával teltek szörnyű bántalmazások között. Carmine gazdag maffiózó családba született, életét kiváltságok és kicsapongások határozták meg. Egy sorsfordulat mégis egymás közelébe sodorta őket. Titkok és hazugságok hálójában kell rájönniük, hogy noha látszólag különböznek, mégis több közös vonásuk van, mint bárki is hinné. A kaotikus, pénz és hatalom uralta világból Haven és Carmine is szabadulni szeretne, ám a születésük előtti események miatt a megsemmisülés fenyegeti őket.
A csalás és a gyilkosság egy létforma része, amiben semmit sem adnak ingyen. Főleg a szabadságot nem. De vajon milyen áldozatot kell hozniuk érte? Elmenekülhetnek a múltjuk elől? És főleg mit jelent szabadnak lenni?