Home Hírek Jön magyarul az imádott LMBT fantasy regény, a The House in the...

Jön magyarul az imádott LMBT fantasy regény, a The House in the Cerulean Sea!

Most derült ki a jó hír: érkezik magyarul az első T.J. Klune regény, méghozzá a tavaly megjelent The House in the Cerulean Sea.

A könyvet nagyon szerették a Goodreadsen, közel 50 ezer csillagozás után is 4.53-as rátája van a maximális ötből, ritkán látni ennyire imádott könyvet. Ráadásul most egy LMBT fantasy regényt élvezhetünk, ami ráadásul stand alone kötet.

A könyvet a Galaktika hozza el magyarul, 2021 második felében várható. Több infó egyelőre nincs, a kiadó viszont leírta miről szól a könyv, íme!

UPDATE 02.19: Megjött a magyar borító is!

T.J. Klune – The House in the Cerulean Sea

Linus Barker történetünk központi szereplője szociális munkásként tengeti napjait. Igazi hivatali szürke embernek gondolja magát, az élete azonban nem is lehetne színesebb miután felettese elküldi őt egy gyermekotthonba azzal a feladattal, hogy találjon bármi kompromittálót az otthonról, az ott dolgozókról és lakóiról, csak azért, hogy bezárathassák. Oh nem is mondtuk, hogy mindez egy mágiával teli fantasy világban játszódik.

Az otthonban olyan gyerekek élnek akik még ebben a fantasy környezetben is kilógnak a sorból, a problémás gyerekek, a veszélyes elemek, akikkel túl sok a baj és senki nem akar foglalkozni. Ilyen például a hat éves Antikrisztus is.

A könyv egyszerre bájos, humoros és olyan témákat dolgoz fel mint a kirekesztettség érzése, a másság kezelése, a család és barátok fontossága.