Home Borítómustra Én terveztem a Nothing Left To Lose borítóját – Lesd meg az...

Én terveztem a Nothing Left To Lose borítóját – Lesd meg az elvetett borítóterveket!

Akárcsak a szerző előző könyvénél, az Álmaim őrzőjénél, itt is én készíthettem el a magyar borítót. És srácok, hát ez is izzasztó egy munka volt, de úgy érzem a végleges verzió miatt megérte – bár természetesen megértem, ha valakinek nem nyerte el a tetszését.

A szokásos dologra figyeltem a kezdetekkor: valamilyen szinten próbáljam meg átadni a hősnő zaklatottságát, és azért legyen meg az eredeti borító feelingje is. Az első nyolc tervem ezt a vonalat próbálta felvenni, és volt egy borítószavazás is, ahol a víz alatti borító kapta a legtöbb kedvelést, de sokan jeleztétek, hogy a borítótól Tíz apró lélegzet feelingetek van, ami végső soron tök jogos, így új utak felé néztünk.

Bevallom ezen a ponton már a hátam mögé se kívántam a tervezést, mert úgy éreztem lehetetlen lesz megtalálni az igazat. Deszyvel beszélgettem erről, amikor linkelt nekem pár fotót, mivel ő már olvasta a kötetet. Így találtam én is egy-két képet, a végső győztes borító viszont abból a képből lett, amit Deszy talált – utólag is köszönöm neki a segítséget, különösen mert én már tényleg kezdtem feladni a reményt mire eljutottunk erre a pontra.

Ahogy látjátok, a végleges borítóhoz képest a borítószavazás győztes képénél történt egy kis változtatás, a kiadóvezető kérésére az arcra közelítettünk, mert jött pár panasz a kommentek között, hogy nem elég izmos a borítón látható srác. És így született meg a végső borító. Bevallom, nekem az eredeti koncepció jobban tetszik, picit tolakodónak érzem, hogy ennyire az arcra közelít a kép, de az olvasói visszajelzések kifejezetten fontosak, így én is a módosítás mellet tettem le a voksom anno.

NOTHING LEFT TO LOSE – BLOGTURNÉ

 • A Könyvmolyképző Kiadónál jelenik meg idén decemberben Kirsty Moseley Nincs vesztenivalóm könyve. A szívszorító történetben megismerjük Anna továbblépésnek rögös útját, és azt is, hogy miképpen engedi le falait, és esik szerelembe újra. Ha kíváncsiak vagytok Anna és Ashton ügynök történetére, tartsatok a turné tagjaival, és játsszatok könyvért!

 • Anna a könyv során az ügynökébe szeret bele, ezért a nyereményjáték során is a “testőr románcokra” helyezzük a hangsúlyt. Minden állomáson megtaláljátok egy olyan könyv fülszövegét, amelyben a testőr és a védelmezője között alakult ki romantikus kapcsolat. A feladat pedig az lesz, hogy beírjátok a Rafflecopter dobozba a könyv szerzőjének nevét és a könyv címét.

  Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

  Frank Farmer hivatásos testőr, egyike a legjobbaknak. Mégis elfelejti titkosügynökként kitanult mestersége legfőbb szabályát. Rachel Marron lenyűgözően gyönyörű, sikeres énekes-színésznő.

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 12.11. Könyvvilág
  12.14. Sorok Között extra állomás
  12.17. Kelly és Lupi olvas