Home Hírek Jön a Real – Valós második kötete a Könyvmolyképző Kiadótól!

Jön a Real – Valós második kötete a Könyvmolyképző Kiadótól!

A Könyvmolyképző egy újabb Ulpius sorozat folytatásába vágott bele, érkezik ugyanis a kiadó gondozásában a Real második része, a Mine – Enyém.

Lefogadom, hogy a rajongók nagyon örülnek a hírnek, és kétségkívül van is minek: mindig csodás, ha egy befejezetlennek hitt sorozat folytatódik itthon.

Alább már megnézhetitek a Mine – Enyém fülszövegét, a megjelenés 2017-ben esedékes. Magyar borító még nincs, ezért az eredetit csatoltam, illetve emlékeztetőül íme, az első rész borítója, a Real-ról pedig ide kattintva találtok infókat.

real

mine

Katy Evans – Mine – Enyém

„Bármit hajlandó vagyok megtenni, hogy az ENYÉM legyen.” – Remington Tate

A nemzetközi bestseller VALÓS-ban az Underground boksz-bajnokság megállíthatatlan rosszfiúja, Remington Tate, megtalálta méltó ellenfelét. Brooke Dumas, akit azért szerződtettek, hogy tökéletes kondícióban tartsa a férfi testét, olyan elemi ösztönöket ébresztett fel Remington „Remy” Tate-ben, amik olyan ősiek, mint az emberiség maga… most pedig képtelen a nő nélkül élni.
Broke sosem gondolta volna, hogy egyszer majd egy olyan férfi mellett fog kikötni, aki minden nő álma, azonban nem minden álom ér boldog véget, és pont, amikor a leginkább szükségük lenne egymásra, Brooke-ot elragadják a ring mellől. Így most, hogy elválasztja őket a távolság és a sötétség, Brooke számára nem marad más, minthogy megküzdjön annak a férfinak a szerelméért, aki csakis az övé.

Küzdelem a ringben és a ringen kívül.