Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Megjött az Oblivion – Feledés 2. magyar borítója is!

Már nagyon kíváncsian vártam, hogy milyen lesz az Oblivion – Feledés 2. magyar borítója, ugyanis ehhez a regényhez nem készült eredeti, amerikai borító, hiszen papírkötésben meg sem jelent odaát.

A kiadó végül az eredeti Oblivion borító átalakítása mellett döntött: maradt a kép, de változtak a színek, a végeredmény pedig nagyon káprázatos lett, legalábbis, szerintem.

A regényt pedig tuti sokan várjátok, én is így vagyok vele 🙂 Ide kattintva nagy kedvezménnyel előrendelhető, alább a borítót nézhetitek meg.

oblivion2

Jennifer Armentrout – Oblivion – Feledés 2. (Luxen Daemonnal)

Daemon Blackkel összekapcsolódni szívás…

Ráadásul nemrég eltökélte, hogy bebizonyítja: amit irántam érez, az nem csupán bizarr kapcsolódásunk mellékhatása, hanem valódi érzelem. Nem tudom, mit gondoljak efelől, de tény, hogy mostanában már korántsem olyan bunkó velem, mint korábban.
De nem ez a legnagyobb problémánk.
A Védelmi Minisztérium emberei körülöttünk szaglásznak. Ha rájönnek, mire képes Daemon, és főleg, hogy mi ketten összekapcsolódtunk, mindkettőnknek végünk. Az iskolában felbukkanó új srác sem hiányzott. Ő is tele van titkokkal. Tudja, mi okozza a körülöttem zajló sok furcsaságot, és segítene is rajtam… de ennek súlyos ára van.
És aztán az események még vadabb fordulatot vesznek.
Láttam valakit, akit halottnak hittem. Szóljak vagy hallgassak? Mi történt Dawsonnal? Ki árulta el? És mit akarnak Daemonéktól – na meg tőlem – a védelmisek?
Az már biztos: Daemon Blackkel összekapcsolódni nem egy életbiztosítás.
Senki nem az, akinek látszik. És nem mindenki éli túl a hazugságokat…

Éld át az Ónix történetét Daemonnal!