Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Vaslánc – Magyar fülszöveget kapott az új Cassandra Clare regény

Érkezik a Könyvmolyképző Kiadónál Az utolsó órák várva várt folytatása, a Vaslánc, amihez már meg is kaptuk a magyar fülszöveget. Íme!

Cassandra Clare – Vaslánc (Az utolsó órák 2.)

*Az árnyvadászoknak el kell kapniuk egy gyilkost az Edward-korabeli Londonban a New York Times bestsellerlistájának élére került Aranylánc veszélyes és romantikus folytatásban Cassandra Clare-től, a New York Times és az USA Today bestsellerszerzőjétől. A Vaslánc egy árnyvadász-regény.

Cordelia Carstairsnek mintha mindene meglenne, amit valaha is akart. Hamarosan feleségül megy James Herondale-hez, a fiúhoz, akibe kislánykora óta szerelmes. Új élete van Londonban a legjobb barátnőjével, Lucie Herondale-lel és James elbűvölő társaival, a Vidám Zsiványokkal. Nemsokára visszatér hozzá az imádott apja. És ő a Cortana birtokosa, a legendás hősi kardé.

Az igazság viszont sokkal kegyetlenebb. James és Cordelia házassága egy hazugság, Cordelia hírnevének megmentéséért kerül rá sor. James a rejtélyes Grace Blackthornba szerelmes, akinek a bátyja, Jesse évekkel ezelőtt meghalt egy tragikus balesetben. A Cortana égeti Cordelia kezét, amikor hozzáér, az apja pedig megkeseredett és dühös. És egy sorozatgyilkos vette célba London árnyvadászait, aki a sötétség leple alatt öl, hogy aztán nyomtalanul eltűnjön.

*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)