Home Borítómustra Új borítót kapott Amerikában Jay Asher könyve, a Kezünkben a jövőnk!

Új borítót kapott Amerikában Jay Asher könyve, a Kezünkben a jövőnk!

2011-ben jelent meg Amerikában Carolyn Mackler és Jay Asher (Tizenhárom okom volt) közös regénye, a Kezünkben a jövőnk. Három éve volt szerencsém elolvasni, és egész megszerettem.

Az alaptörténete nagyon érdekes: a főhősök, Emma és Josh a legjobb barátok, és naná, hogy Josh szerelmes a lányba. Amikor Emma megkapja élete első számítógépét, és feltelepíti a CD-Romot, akkor meglátja a Facebookot. Tehát, 1996-ban fellép a Facebookra, ami a 2011-es, folyamatosan frissülő adatlapját mutatja, és ahogy felfedezik ezt, úgy változik folyamatosan a jövő a jelen-béli tetteik miatt.

Izgalmas és elgondolkodtató regényről van szó, itt bővebben írtam róla értékelést. No, most, hogy érkezik Jay Asher új regénye, a What a Light, Amerikában új borítóval jelenik meg a Kezünkben a jövőnk. Legalul meg is találjátok az új kiadást, de előbb…

Íme, ez volt az első borító, itthon a Maxim Kiadó is ezzel jelentette meg. Véleményem szerint nem nagy szám, de élőben már sokkal jobban néz ki.

kezunkben-a-jovonk1

A második amerikai borító volt ez a szívecskés variáns. Jók a színek, de kissé béna a betűtípus. Viszont az a szív – bármennyire is klisés – nagyon tetszik, pláne a villám motívum.

kezunkben-a-jovonk2

És dobpergés… ő az új borító. Őszintén szólva, ebbe sem szerettem bele, amit kissé sajnálok, mert ez a könyv megérdemelne egy igazán ütős külsőt. Talán majd egy újabb próbálkozásra összejön.

kezunkben-a-jovonk3