Home Könyvtrailer Könyvtrailer: Alyson Noël – Riválisok (Imádott szépségek 1.)

Könyvtrailer: Alyson Noël – Riválisok (Imádott szépségek 1.)

A Halhatatlanok – Evermore és a Lúzerek és bálkirálynők szerzője, Alyson Noël nemrég új regénnyel jelentkezett. Az Imádott szépségek első kötete, a Riválisok a Harlequin Magyarország Kiadó jóvoltából a külföldi premierrel egyidőben, most májusban jelent meg itthon.

rivalisok-alyson-noel

Ismét egy romantikusabb könyvre számíthatnak az írónő rajongói, de a természetfeletti helyett ezúttal némi thriller és vad Los Angelesi partik teszik izgalmasabbá a történetet.

Alább egy könyvtrailert is megnézhettek a könyvhöz, méghozzá magyar felirattal, csak ne felejtsétek el bekapcsolni a felirat gombot. Kétségkívül érdekesnek tűnik a Riválisok, és maga a trailer is zseniális.

És mi a helyzet a folytatással? Külföldön 2017. áprilisában érkezik, bízzunk benne, hogy a hazai rajongóknak sem kell sokat várniuk.

rivalisokAlyson Noël – Riválisok

Mindenki valaki akar lenni. Layla Harrison a kényelmes, tengerparti élet helyett a riporteri szakma izgalmaira vágyik; Aster Amirpour el akarja küldeni melegebb éghajlatra a következő rendezőt, aki azt mondja neki egy szereplőválogatáson, hogy „kisebbségi származású lányra van szükségünk, de egy másik kisebbségből”; Tommy Phillips pedig arról álmodik, hogy vesz egy tizenkét húros gitárt, amelynek segítségével bejátszhatja magát híres, ámde eddig soha nem látott apja életébe.

Madison Brooks viszont már rég a maga kezébe vette a sorsának irányítását.

Ő Hollywood legragyogóbb üdvöskéje, mindenki róla beszél, ám az idáig vezető út nem jelent többet a számára, mint egy csillagot a járdán, a Louboutin cipője sarka alatt.

Legalábbis addig, amíg Layla, Aster és Tommy be nem nevez egy nagy tétekre menő játékba, amelyben Madison a fő célpont. A három fiatal már éppen kezdi megtalálni a számítását a Los Angeles-i klubok csillogó-villogó, de kőkemény világában, amikor Madison eltűnik, az ő ébredező reményeiket pedig elhomályosítja a hazugságaik köde.

Los Angeles nem minden gyönyörű lakójának gyönyörű az élete, Alyson Noël pedig szemfüles bennfentesként tárja elénk ennek a világnak minden rejtett részletét. Akárcsak egy igazi sztár, a Riválisok titokzatos, ellenállhatatlan és olyan gyönyörű, hogy az ember alig tudja levenni róla a szemét.” – Cecily von Ziegesar, A pletykafészek című sorozat írója