Home Hírek Találkozz Daemonnel! Budapesten dedikál Pepe Toth, a Luxen borítómodell!

Találkozz Daemonnel! Budapesten dedikál Pepe Toth, a Luxen borítómodell!

Luxen rajongók, itt vagytok? Van egy olyan érzésem, hogy sokatok számára most egy igazi álom válhat valóra! Bizony, komolyan mondom, olvassatok csak tovább 🙂

pepe-toth-02

Sokan talán tudjátok, hogy a Luxen könyvek borítómodellje, Pepe Toth magyar származású. A sármos modell most éppen itthon tartózkodik, ezért a Könyvmolyképző Kiadó egy szuper dedikálást szervezett!

Bizony, találkozhattok “Daemonnel”, sőt, egy profi fotós közös képet is készít rólatok. A kiadó leírása szerint két könyvet dedikál majd Pepe, ennél több nem fér bele az idejébe, ami érthető, hiszen ha száz látogató lesz, 100×7 könyvet necces aláírni, ráadásul szerintem több száz látogatót érdekel majd az esemény.

pepe-toth

A szuper dedikálásra 2016. október 21.-én, pénteken 16.00-tól kerül sor a Westendben, a Könyvmoly Pop Up Store-ban. A részvételi igényeket ezen az eseményen jelezhetitek, ahol további infókat is találtok.

Kezeket fel, ki fog tuti elmenni? Részemről igyekszem ott lenni. Maga a dedikálás ötlete szerintem pazar, és Pepétől is nagyon kedves, hogy bevállalta a magyar rajongók kedvéért, ugye?

pepe-toth-01