Home Egyéb kategória A rajongók nagyon berágtak a 13 okom volt kreatív csapatára

A rajongók nagyon berágtak a 13 okom volt kreatív csapatára

Tegnap a 13 okom volt hivatalos Twitter oldalára a széria marketingesei posztoltak egy képet, amin Justin és Jessica láthatóak boldogan, és a képen egy felirat: “always”. És ugye a Harry Potter óta mindenki tudja, hogy ez mit is jelent. Na ez a szó volt az, ami brutálisan kiakasztotta a rajongókat.

A kép alá annyi negatív komment érkezett, és a Twitteren annyian fejezték ki a haragjukat, hogy a 13 okom volt Twitter oldaláról törölték is a képet. No de miért olyan felháborító a kép? És mit írtak a rajongók?

Figyelem! A cikk folytatásában 13 okom volt spoilereket találsz!

Ha végignézte valaki az első évadot, vagy elolvasta Jay Asher regényét, akkor pontosan tudja, hogy mit tett Justin. Szó szerint hagyta, hogy a legjobb barátja, Bryce megerőszakolja a hullarészeg, magatehetetlen lányt. Akibe állítólag szerelmes. Ezután pedig Justin heteken át azzal áltatta Jessicát, hogy az erőszak nem történt meg, és Hannah hülyeségeket beszél. (Hannah kazettáin mesél az erőszakról)

Ezek után engem is felhábrított, hogy a készítők egyáltalán ki merik mondani az “Always” szót a párosra, ami egyértelműen a szerelemre utal. Azok után, hogy Justin hagyta megerőszakolni a lányt, mégis, milyen szerelemről beszélünk? És egy ilyen mérgező kapcsolatot kéne promotálni?

A rajongók is hasonlóan gondolkodtak, mint én. Íme, pár tweet üzenet, amiket a Teenvogue és a Metro lementett, mielőtt törölték a képet.

Hagyjátok már abba, hogy idealizáljátok az egézségtelen párkapcsolatokat!

Mi a fasz! Engedte, hogy a haverja megerőszakolja a lányt!

Csak megjegyzem, a fiatalok felé nem azt kellene reklámozni, hogy ilyen az álom-párkapcsolat

Ezaz! Ünnepeljünk egy olyan pasit, aki megengedi, hogy a barátnőjét megerőszakolják, csak mert az erőszaktevő szülei vesznek neki cipőt…

Én szeretem a sorozatot, de mi a fasz ez? Ti éltetitek ezt a párt? Emlékeztek, hogy Justin mit engedett meg Bryce-nak? Mégis, mi bajotok van nektek?