Home Hírek Jégvarázsos sztorival jön a második Disney Sorsfordító történetek kötet

Jégvarázsos sztorival jön a második Disney Sorsfordító történetek kötet

A napokban jelent meg az első Disney Sorsfordító történetek kötet, ami Mulanról szól. A sorozatban kultikus Disney mesékről olvashatunk, amikben történt valamilyen csavar, amitől más lett a sztori.

2020. május 25-én érkezik a második ilyen történet, ami Jégvarázs tematikájú, és az a fő tézise, hogy mi történt volna, ha Elza és Anna sosem ismerik meg egymást. Nagyon érdekesnek tűnik, szerintem ezt előbb-utóbb el is fogom olvasni 🙂 Ráadásul a borítója is gyönyörű!

* Ide kattintva kedvezményesen előrendelhető a kötet *

Jen Calonita – Ne érezz, ne kérdezz!

Mi lett volna, ha Elza és Anna nem is ismerik egymást?

Egy napon Elza lesz Arandelle királynője. Rengeteg felelősséggel és elvárással kell majd megbirkóznia, a megválaszolatlan kérdésekről nem is szólva. Vajon milyen vezető válik majd belőle? Mikor kell kérőt választania? És vajon miért él benne régóta mélyen elrejtve az érzés, hogy egy nagyon fontos része hiányzik?

Szülei váratlan halála után Elzának hamarabb kell választ találnia az életét övező számtalan kérdésre, mint remélte. A királyság egyetlen uralkodójaként magányosabbnak érzi magát, mint valaha. Amikor azonban titokzatos erők lépnek működésbe, Elza elvesztett gyermekkori emlékei kezdenek visszatérni – képek jelennek meg előtte egy hozzá nagyon hasonló kislányról. Hogy kitöltse a benne lakozó űrt, Elza embert próbáló utazásra indul jeges királyságán át, hogy visszafordítson egy szörnyű átkot …, és megtalálja Arandelle elveszett hercegnőjét.