Home Hírek Az igazi – Régi/új regény érkezik a Rázós könyvek közé!

Az igazi – Régi/új regény érkezik a Rázós könyvek közé!

Annak idején az Ulpius Kiadó kezdte el kiadni Katy Evans Valós c. sorozatát, a csődjük után vette át a Könyvmolyképző. A második rész, a Mine – Enyém már megjelent, a harmadik kötet, a Remy pedig idén érkezik. Nagy meglepetésre pedig a sorozat kezdő kötete, a Real – Valós is jön a kiadónál, méghozzá Az igazi címmel, így mindenkinél egyformán lehet a polcon a sorozat. Íme, a magyar fülszöveg!

Katy Evans – Az igazi (Valós 1.)

Forró. Szexi. Erőteljes. Valós. A perzselő nemzetközi bestseller, amely pőrére vetkőztet mindent, amit a szenvedélyről hittél.

Remington Tate rossz fiú hírében áll a ringben és a ringen kívül is. Gránitkemény testétől, nyers, állati erejétől minden női rajongója megvadul. Ám attól fogva, hogy a pillantásuk találkozik, neki csak egyetlen nő kell: Brook Dumas. A vágya tiszta, mindent felemésztő, VALÓS.

Miután szerződtetik, hogy Remy tökéletes testét olajozott gépként működtesse, Brooke úgy érzi, megtalálta álmai jól fizető sportterapeuta melóját. De mialatt a pinceharc veszedelmes világát járja Remyvel és csapatával, az ő testében is felhorgad a zsigeri vágy. Könnyed flörtnek indult Brooke és Remy kapcsolata, de csakhamar erotikus megszállottságban csúcsosodik mindkettőjüknél, és még többel kecsegtet.

De izzó szenvedélyük mögött ott lapul a sötétség, és felmerül a kérdés, hogy amikor fény derül Remy legmélyebb titkára, vagy amikor Brooke családi kötelezettsége tetteket követel, vajon képesek lesznek-e egymás mellett kitartani? Vagy minden, ami annyira igazinak tűnt, szétfoszlik, akár a káprázat?

Szenvedélyes történet arról, milyen mély lelki titkok bujkálhatnak egy bunyós srác kemény ütései mögött.