Home Hírek Jövőre érkezik Lauren Oliver Mielőtt elmegyek regényéből a mozifilm!

Jövőre érkezik Lauren Oliver Mielőtt elmegyek regényéből a mozifilm!

Végre nyilvánossá vált, hogy mikor debütál az amerikai mozikban a Mielőtt elmegyek. A premier 2017. április 7-én esedékes! A film Lauren Oliver itthon is megjelent, azonos című regényéből készült.

mielott-megismertelek-1

Arról egyelőre nincs sajnos hír, hogy Magyarországon bemutatják-e, és ha igen, mikor, de bízzunk benne, hogy a hazai mozikat sem kerüli el.

A film főszerepében a Vámpírakadémiából ismerős Zoey Deutch. Rajta kívül többek között Halston Sage (Papírvárosok), Jennifer Beals (Dirty Dancing), Diego Boneta (Scream Queens) és Logan Miller (Benne vagyok a bandában) is a főhősöket alakítja.

Végezetül íme, a történet, ami alapján nagyon izgalmas filmre készülhetünk. A regény ide kattintva megrendelhető!

mielott-megismertelek-2

Samantha Kingstonnak mindene megvan: övé a világ legjobb pasija, a három legtutibb barátnő, valamint egy igazán kitüntetett helyzet a Thomas Jefferson Gimiben – a menza legjobb asztalától kezdve a legideálisabb parkolóhelyig. Február 12. péntek csak egy újabb napnak ígérkezik irigylésre méltó életében.
De végül kiderül, hogy a legutolsó.

Aztán kap egy második esélyt. Tulajdonképpen összesen hét esélyt kap. Egy elvarázsolt héten keresztül mindennap újraélheti élete utolsó napját, és kibogozhatja a halála köré fonódott rejtélyeket. Közben arra is rájön, mekkora a valódi értéke mindannak, amit elveszíthet.