Meglepetés! Így néz ki arccal együtt a HIM – Ez a srác borítómodellje!

Gyanítom sokan vagyunk, akik nem csak a HIM – Ez a srác történetébe, hanem a borítójába is beleszerettek. Gondolom bennetek is felmerült, vajon hogy néz ki a képen látható srác? Nos, gyanítom most mindenki meg fog döbbenni!

A képen ugyanis egy sötét bőrű férfi látható, míg a könyvben ugye fehérek a srácok. De nem is ez a durva, hanem az, hogy a kép alapján senki se jött volna rá. (Megsúgom, a Suttogó völgy borítónál is pont ez a helyzet). Amúgy, a modell arcra is baromi helyes, de sajnos a nevét már nem sikerült kiderítenem.

* Kíváncsi lettél? Szerezd be kedvezményesen a kiadótól! *

[su_heading]HIM: EZ A SRÁC – BLOGTURNÉ[/su_heading]

[restabs alignment=”osc-tabs-left” responsive=”false”]
[restab title=”A blogturnéról” active=”active”]

Végre érkezik magyarul Elle Kennedy és Sarina Bowen közös LMBT regénye, a HIM: Ez a srác! Az érzékien romantikus és imádnivaló regényről a Blogturné Klub tagjai mesélnek lelkesen, sőt, extra állomásokat is találsz. A turné végén 3 példányt kisorsolunk a szerencsések között!

[/restab]
[restab title=”Nyereményjáték“]

Nagy örömünkre már több LMBT regény is megjelent itthon, így a játékunk során LMBT regények fülszövegeiből találtok részleteket. A feladatotok, hogy rájöjjetek mely könyvekről van szó, és írjátok be a regény címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

[su_note note_color=”#F0F0F0″]

Dante ​tud úszni. Ari nem. Dante magabiztos és könnyen szavakba önti érzéseit. Ari nehezen boldogul a beszéddel és kétségektől szenved. Dante belemerül a költészetbe és a művészetekbe. Arit a börtönben lévő bátyjával kapcsolatos gondolatok nyomasztják. Dante világos bőrű. Ari árnyalatai sokkal sötétebbek.

[/su_note]

a Rafflecopter giveaway

[/restab]
[restab title=”További állomások“]

– 11.26. – Sorok Között Könyves Blog
– 11.28. – Hagyjatok, olvasok! (extra állomás)
– 11.30. – Angelika blogja
– 12.02. – Deszy könyvajánlója
– 12.04. – Betonka szerint a világ
– 12.06. – CB olvas
– 12.08. – Kristina olvas
– 12.10. – Sorok Között Könyves Blog (extra állomás)
– 12.12. – Hagyjatok, olvasok!
– 12.14. – Kelly & Lupi olvas
– 12.16. – Sorok Között Könyves Blog (extra állomás)

[/restab][/restabs]