Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ismerd meg a Neighbor Dearest – Legkedvesebb szomszéd szexi borítómodelljét!

Gyanítom nem én vagyok az egyetlen, aki a Legkedvesebb szomszéd könyvre a klassz borító miatt is felfigyelt. De ki is látható a borítón?

Damient James Joseph Pulido személyesíti meg, aki az utóbbi években színészként dolgozik, legalábbis, próbál betötörni az iparba. Eddig jobbára kisebb szerepei voltak, ide kattintva megnézhetitek a videós portfólióját. (Beágyazni sajnos nem lehet).

Emellett persze modellként is dolgozik, sőt, ő lehetett a szerencsés, aki az amerikai sikerszerző Diana Palmer kétszázadik (!) regényének a borítóján pózolt. De jó pár könyvre felkerült, a kollázs lent megnézhető. A legoltáribb az, ahol kopasz űrlényt csináltak belőle 😀 Érdemes csekkolni James Instagram oldalát is, katt!

* Kíváncsi lettél a könyvre? Szerezd be kedvezményesen a kiadótól! *

NEIGHBOR DEAREST – BLOGTURNÉ

  • Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Penelope Ward újabb romantikus regénye: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd, mely önálló regény, nem kötődik szorosan a Stepbrother Dearest történetéhez. A Blogturné Klub tagjai hét állomáson keresztül boncolgatják a kérdést, vajon létezik igaz barátság egy nő és egy férfi között? Tarts velünk és a játékunk megfejtéséért cserébe megnyerheted a három nyereménykönyv egyikét a Könyvmolyképző Kiadó felajánlásában.

  • A regény fontos mellékszereplői a kutyusok, ezért a játékunkban is szerepet kapnak. Ismerjétek fel a kutyamániás sztárokat, és írjátok be a nevüket a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
    Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni az értesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

    a Rafflecopter giveaway
    https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

  • 12/01 Kelly és Lupi olvas
    12/03 CBooks
    12/05 Dreamworld -Top10 idézet
    12/07 Deszy könyvajánlója
    12/09 Sorok között
    12/11 Kristina blogja
    12/13 Sorok között


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading