Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Itt az összes könyvtrailer Cassandra Clare és Holly Black közös sorozatához!

Én kifejezetten szeretem, ha könyvtrailerek is készülnek egy sorozathoz. Cassandra Clare és Holly Black sorozatához három trailer is készült, alább ezeket nézhetitek meg, hátha meghozza a kedveteket a szuper könyvekhez!

* Kíváncsi lettél? Szerezd be kedvezményesen a kiadótól! *

AZ ARANYTORONY – BLOGTURNÉ

 • Az utolsó részéhez ért a nagy sikerű Magisztérium sorozat, amiben Callum és barátai egy végzetes veszéllyel találják szembe magukat.

  Az izgalmakkal és humorral teli lezárásról a Blogturné Klub bloggerei mesélnek, sőt, nyerhettek is, méghozzá 1 példányt a könyvből.

 • A kötetben a szülői szeretet is kiemelt fontosságot kap, így ezt a játékot a szülőknek szenteljük.

  A listán olyan könyves szülőket találsz, akiket sokan a szívünkbe zártunk. Róluk találtok rövid leírásokat minden állomáson, a feladatotok, hogy a rövid bemutatás után rájöjjetek, melyik könyvben találkoztatok az adott szülővel, és beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő sorába. A helyes megfejtők között a könyv 1 példányát sorsoljuk ki.

  (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

  Ugyan eltitkolta a lánya elől a származását, de csak azért tette, hogy megvédje őt. Bátor, erős nő, egy igazi harcos. Filmben és tv-sorozatban is hódított a karaktere.

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • – 12.06. – Sorok Között Könyves Blog
  – 12.08. – Always Love a Wild Book
  – 12.10. – Deszy könyvajánlója
  – 12.12. – Sorok Között Könyves Blog (extra)
  – 12.14. – Bibliotheca Fummie