Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Egy rossz fiúba szeret bele a lány az új Arany Pöttyösben

2022. augusztus 02-án érkezik magyarul az első Talia Hibbert regény, a Kezdj el élni, Chloe Brown! A kötet egy listákat író, geek dundi lányra talál rá a szerelem, ráadásul egy rosszfiú képében, úgyhogy lesz most min agyalnia.

A kötet kifejezetten sikeres a tengeren túl, rengetegen olvasták, a Goodreadsen 128 ezer csillagozás után 3.85 a tetszési indexe. Részemről nagyon kíváncsi vagyok rá. Ez amúgy egy trilógia első kötete, mindegyik Brown nővér kapott egy-egy saját történetet, amik önállóan is olvashatóak.

Talia Hibbert – Kezdj élni, Chloe Brown!

Chloe Brown krónikus beteg számítógép-guru, akinek célja van, terve van és listát készít. Miután majdnem – de csak majdnem – meghal, hét alapelvet fogalmaz meg a maga számára, hogy végre „elkezdjen élni”. Az elsőt már ki is pipálta: végre elköltözött a fényűző családi villából.

Mi következik ezután?
• Nagyot bulizni, és jól berúgni

• Motorozni
• Kempingezni
• Jót szexelni valakivel, szerelem nélkül
• Egy kézitáskával beutazni a világot
• És… valami rosszat csinálni

De rossznak lenni nem könnyű, még akkor sem, ha az ember részletes útmutatót készít magának. Tanár is kell a dologhoz, és Chloe tudja, ki a megfelelő férfi a feladatra.

Redford „Red” Morgan mindenhez ért, van tetkója és motorja, és szexibb tízezer hollywoodi szívtiprónál. Művészlélek: éjszaka fest, de nappal elrejti a képeit – amit Chloe onnan tud, hogy néha leskelődik utána. De igazán csak egy icike-picikét.

Ám amikor felveszi Redet a lázadási listájára, olyan dolgokat tud meg róla, amit sosem leshetett volna ki. Például, miért van ellenére, hogy Chloe gazdag családból származik? Miért nem mutatja meg a képeit soha senkinek? Mit takar valójában Red durva külseje?