Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Íme a Hands Down – Könnyűszerrel elvetett borítótervei

Akárcsak a Szívvel a falnak esetében, a spin-off kötethez, a Könnyűszerrelhez is én készíthettem magyar borítót. A szokásos munkáimmal ellentétben itt most csak két tervet prezentáltam a kiadónak.

Jobb oldalt a Szívvel a falnak borítója, bal oldalt a Könnyűszerrel borítóterve.
Jobb oldalt a Szívvel a falnak borítója, bal oldalt a Könnyűszerrel borítóterve.

Amikor ez a terv elkészült, én száz százalékig biztos voltam benne, hogy ezt választja majd a kiadó. Stílusában ez illeszkedik a legjobban a Szívvel a falnakhoz.Hogy érzékeltessem, be is tettem fent a két borítót egymás mellé.

A tervnek egy kicsit más tónusú a színvilága, nagyon erős például a vörös mez, és így gondoltam, hogy el is lehet majd különíteni a kettőt, de azért érezhető lesz, hogy van a két könyv között némi kapocs, noha önállóan is olvashatóak.

Jobb oldalt a Könnyűszerrel végső borítója, bal oldalt a leadott és elfogadott borítóterv.
Jobb oldalt a Könnyűszerrel végső borítója, bal oldalt a leadott és elfogadott borítóterv.

Persze azért leadtam egy második tervet is, hogy legyen választási lehetőség. És itt jött a teljes döbbenetem: a kiadó munkatársait ugyanis abszolút ez a borító fogta meg. Vissza is kérdeztem anno, hogy „biztos?”, de úgy tűnik felesleges volt, mert nagy örömömre sok-sok pozitív visszajelzés érkezett erre a borítóra, amiket iszonyúan jól esett olvasni. Örülök, hogy ilyen sokan megszerettétek ezt a tervet. És hogy nekem melyik tetszik jobban? Nos, még mindig az első, de itt abszolút én vagyok a kisebbség.

Feljebb azért beraktam egymás mellé a leadott, elfogadott tervet és a végleges borítót, hogy lássátok az apróbb különbségeket.

 • Nemrég jelent meg Mariana Zapata legújabb romantikus regénye, melyben Bianca Brannen és Zac Travis egymásra találását követhetjük nyomon. Tartsatok bloggereinkkel a blogturnén, és ne feledjetek el játszani se, ugyanis a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a Hands-Down Könnyűszerrel egy példányát!

 • Keressük Mariana Zapata karaktereinek a helyes nevét! Az írónő karakterei összezavarodtak és rosszul írták le a nevüket a játékunkban. Minden állomáson találtok egy félregépelt nevet, és a ti feladatotok, hogy kitaláljátok, mi az adott szereplő rendes neve.

  (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

  Roaan Retann Lahl

  a Rafflecopter giveaway

 • 14 – Angelika blogja
  15 – Sorok között ~ borítótervek
  17 – Hagyjatok! Olvasok! ~ kedvcsináló idézetek
  20 – Hagyjatok! Olvasok!
  23 – Fanni’s Library