Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Disney sztárral érkezik az Így jártam anyátokkal spin-off sorozata!

Az Így jártam anyátokkal készítői még a sorozat végeztével előkészítették az Így jártam apátokkal spin-offot, de akkor nem rendelték be. Viszont most érkezett egy breaking news: elkészülhet a sorozat!

A projektben a HULU streaming szolgáltató látott lehetőséget, tíz rész már biztosan elkészül, ráadásul az eredeti sorozat kreátorai, Isaac Aptaker és Elizaneth Berger is visszatér.

A formátum marad ugyanaz, ezúttal hősnőnk lesz, Sophie, aki a fiainak fogja elmesélni „Ted-es stílusban”, hogyan találkozott az apjukkal. A baráti társaság ugyanúgy meglesz, ahogy a helyszín is New York. Sophie szerepében a Younger és a Lizzy McGuire sztárja, Hilary Duff, aki nagyon örül a lehetőségnek, mert maga is nagy rajongója az eredeti sorozatnak.

Premier dátum és további infók egyelőre nincsenek, de bízzunk benne, hogy nem kell sokáig várni a sorozatra. Ami engem illet, én most nagyon vigyorgok, mert szerettem az Így jártam anyátokkalt, igen, a finálét is, ráadásul Duff régi kedvenc, így kíváncsi leszek rá nagyon.