Home Megjelenésre várva Magyar borítót kapott Colleen Hoover új könyve, a Velünk kezdődik!

Magyar borítót kapott Colleen Hoover új könyve, a Velünk kezdődik!

A júniusi Könyvhétre magyarul is megjelenik a Velünk véget ér folytatása, a Velünk kezdődik. Szerencsére maradt a gyönyörű eredeti borító, alább megnézhetitek a fülszöveget is.

A könyvre nagyon kíváncsi vagyok, mert a Velünk kezdődik hatalmas élmény volt, remélem ebbe is beleszeretek majd. Egy biztos, az már most nagyon érdekel, hogy miként alakul tovább Lily, Ryle és Atlas élete!

Colleen Hoover – It Starts With Us – Velünk kezdődik (It Ends With Us 2.)

Mielőtt véget ért, Atlasszal kezdődött el. Lily és a volt férje, Ryle éppen csak beleszokik a közös gyerekfelügyelet ritmusába, amikor Lily hirtelen újra összefut első szerelmével, Atlasszal.

A csaknem két külön töltött év után Lily fellelkesül, hogy az idő most az egyszer az ő javukra játszik, és azonnal igent mond, amikor Atlas randevúra hívja.

Ám lelkesedését csírájában fojtja el a gondolat, hogy noha többé nem házasok, Ryle azért nagyon is része az életének, és gyűlölni fogja Atlas Corrigant, amiért jelen van a volt felesége és a kislánya életében.

A Velünk kezdődik ott veszi fel a fonalat, ahol a „lebilincselő, lüktető” bestseller, a Velünk véget ér elejtette azt. Egyre több részletre derül fény Atlas múltjából, és követhetjük a volt férjével hadakozó, közben pedig ismét az igaz szerelem lehetőségébe kapaszkodó Lilyt, mindezt olyan romantikával átitatva, amire csak Colleen Hoover képes.
Az év legjobban várt folytatása!

Hagyd, hogy elrabolja a szívedet!