Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön magyarul a Cat és Bones utolsó része, íme a borító!

Annak idején az Ulpius ház kezdte el kiadni a Cat és Bones sorozatot, amit az Ulpius csődje után a Könyvmolyképző Kiadó vett át. A Könyvmolyképző pedig a Könyvhétre elhozza az utolsó részt, a Síron innen, síron túlt is. Íme a magyar borító és a fülszöveg!

Jeaniene Frost – Síron innen, síron túl (Cat és Bones Vámpírvadász 7.)

Mindig akad egy újabb kiásandó sír.
Az élet az utóbbi időben természetellenesen nyugodtan telt a vámpír Cat Crawfield és férje, Bones számára. Tudhatták volna, hogy nem szabad lazítaniuk az éberségükön, mert egy megdöbbentő felfedezés miatt most újra kénytelenek akcióba lendülni, hogy megakadályozzanak egy mindent elsöprő háborút…

Egy aljas CIA-ügynök rettenetes titkos tevékenységet folytat, amely azzal fenyeget, hogy veszélyesen elmélyíti a feszültséget az emberek és az élőholtak között. Catnek és Bonesnak versenyt kell futniuk az idővel, hogy megmentsék a barátaikat a halálnál is rosszabb sorstól… mert minden újabb felfedett titokkal egyre halálosabbnak bizonyulnak a következmények. És ha kudarcot vallanak, az életüket – és mindenkiét, akit szeretnek – egy hajszál fogja elválasztani a sírtól.

A világszerte kirobbanóan sikeres Cat és Bones-sorozat befejező része.