Home Hírek Jön A kis hableány tv-sorozat, ami 15 évvel később folytatja Ariel történetét

Jön A kis hableány tv-sorozat, ami 15 évvel később folytatja Ariel történetét

Amerikában júliusban egy újabb streaming szolgáltató startol el, a Peacock, és most jelentették be friss hírként, hogy biztosan lesz egy A kis hableány sorozatuk.

A széria munkacíme Washed Up, és Gracie Glassmeyer illetve Jennie Snyder Urman dolgozik rajta, ők korábban a Jane the Virgin szériát hozták tető alá. Ez mindenképpen jó ajánlólevél 🙂

A sorozat 15 évvel később folytatja Ariel történetét, aki mint tudjuk hátra hagyva a tenger birodalmát a szárazföldön folytatja az életét Eric oldalán.

Nos, napjainkra Ariel egy boldogtalan házasságban él, és már azt a lángoló szerelmet sem érzi Eric iránt, mint egykor. Amikor megtudja, hogy az apja halott, egy olyan kalandba veti magát, ami révén nemcsak a királyságát, hanem az egész emberiséget is megmentheti.

A projekt kapcsán további különlegesség, hogy komikus stílusban képzelik el a sorozatot, vélhetően a Jane the Virgin stílusára számíthatunk. Premier dátum még nincs, ahogy a szereplőket sem castingolták eddig, de eddig úgy hírlik élő szereplős adaptációra számíthatunk.