Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Fekete nap címmel érkezik magyarul egy új Zafír Pöttyös

Újabb könyvsorozat érkezik magyarul Rebecca Roanhorse-tól, a Black Sun is egy díjnyertes kötet, amiben komoly LMBTQ szállal is találkozhat az olvasó. A megjelenés idén várható, íme a tervezett, de még nem végleges magyar fülszöveg!

Rebecca Roanhorse – Fekete Nap (Föld és az Ég között 1.)

*Tova szent városában a téli napforduló általában az ünnep és a megújulás ideje, de idén egybeesik a napfogyatkozás ritka égi eseményével, amelynek üdvözlését a Nap Pap megtiltotta, mert azzal felborulna a világ egyensúlya.

Csakhogy egy távoli városból különös hajó indul el, hogy a napfordulóra Továba érjen. A kapitány, Xiala a teek nemzet kegyvesztett szülötte, akinek Éneke éppoly könnyen lecsillapítja maga körül a háborgó vizet, mint az emberek elméjét.

Egy utast szállít a hajóján. Serapio, az ártalmatlannak mondott, vak, sebhelyes fiatal férfi sötét sorsa titkokat rejt. És Xiala jól tudja: ha valakit ártalmatlannak neveznek, az általában gonosztevő.

A Föld és az Ég között trilógia első kötetét a Kolumbusz előtti Amerika civilizációi ihlettek.*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)