Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Evelyn Hugo hét férje – A Könyvmolyképzőnél jelenik meg újra a TikTok sikerkönyv!

A TikTok egyik kedvenc könyve az Evelyn Hugo hét férje, ami itthon korábban ugyan már megjelent a Lettero kiadónál, de éveken át nem került utánnyomásra. Végül a Könyvmolyképző Kiadónál fog megjelenni 2023 első felében.

A fordítás maradt ugyanaz, a kiadó viszont megerősítette, hogy a hibák javításra kerültek, például a hírhedt Kis nők így Kisasszonyok lesz majd a kötetben. Alább a fülszöveget meg is nézhetitek, arról még nincs hír, hogy új magyar borítót kapunk, vagy marad-e a Letterós.

Taylor Jenkins Reid – Evelyn Hugo hét férje

*Egy szédítő hollywoodi karrier. Egy mélyen eltemetett titok. A legendás, de teljes visszavonultságban élő világsztár, Evelyn Hugo évtizedek óta először hajlandó interjút adni.

A döntésénél már csak a választása meglepőbb: ragaszkodik egy fiatal, ismeretlen újságírónőhöz, Monique Granthoz. Miért pont neki jut ez az álomlehetőség? Aztán Evelyn emeli a tétet. Mert a szimpla sztárinterjú helyett sokkal többet ajánl. Mindent.

A teljes igazságot csillogóan botrányos életéről. Semmit sem szépítve és semmit sem elhallgatva. Ahogy elkezdődik a munka, az újságírónő nemsokára sejteni kezdi: valamilyen módon összefonódik saját sorsa és Evelyn múltja. Ám ennek a titoknak nagy ára van.

Szerelmek, végzetek, barátságok és árulások, aztán egy elképesztő csavar – ez a szenvedély és az életbölcsesség letehetetlen regénye. *(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)