Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A Küzdelem címmel folytatódik magyarul Jennifer L. Armentrout sorozata!

Jennifer L. Armentrout rajongói számára jó hírem van: egy újabb Zafír Pöttyös sorozata folytatódik magyarul! Ezúttal a Titan 3. része érkezik, A küzdelem! A magyar fülszöveget már megkaptuk, a megjelenés még 2023-ban várható!

Jennifer L. Armentrout – The Struggle – A küzdelem (Titan 3.)

*Véres utat választottak…

Folytatódik a küzdelem a titánok ellen, akiknek továbbra is eltökélt szándékuk, hogy pusztítást végeznek a világban. De Seth olyasvalamivé vált, amitől minden isten fél. Most már nem azokban lakozik a legveszélyesebb, legabszolútabb hatalom, akik kiszabadultak sírjaikból.

Jön a Nagy Háború, amit csak kevesek fognak megvívni…

Mindenki tart és fél attól, amivé Seth lett. Mindenki, kivéve az egyetlen nőt, aki talán Seth utolsó esélye lehet a megváltásra. Josie mindent megtesz, hogy bebizonyítsa, Seth az ő oldalukon áll, de a sors csúnya módon megváltoztatja az életeket, az embereket.

A végén sötétség várna a világra…

Az egyetlen módja annak, hogy megmentsék a jövőt és önmagukat, ha együtt néznek szembe az ismeretlennel. Többre van szükség, mint a bizalom és a hit. Szeretet kell hozzá, és az a fajta erő, amelyet nem könnyű megtörni. Bármi is történik, az életük soha nem lesz már ugyanolyan.

Mert amitől az istenek féltek, beteljesedett. A réginek befellegzett, és kezdetét veszi az új…
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)