Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A szökevény: Új, idegtépően izgalmas Kristály Pöttyös

2022. július 26-án érkezik magyarul a Kristály Pöttyösök közé Simon Wood iegtépően izgalmas thrillere, A szökevény, amiben egy friss diplomás lány és egy kifacsart elméjű pszichopata párharcát követhetjük végig… A történetről bővebben mesél a fülszöveg, a magyar borító alatt megtalálod!

Simon Wood – A szökevény

Ha egyszer megszöksz, meg is szabadulsz?

A friss diplomások – Zoë és Holli – csak ki akarták ereszteni a gőzt Las Vegasban. De a hazaút rémálommá vált, és Zoë egy szadista gyilkos karmai között látja utoljára a barátnőjét.
Ő maga ugyan megszökött, de az élete fenekestül felfordult.

Egy év elteltével Zoët még mindig mardossa a bűntudat, és bekapcsolódik egy rendőrségi nyomozásba, melynek során az elrablására kísértetiesen hasonlító bűnügyet igyekeznek felderíteni.

Egy fáradhatatlanul kutató nyomozóval megpróbálja rekonstruálni a végzetes sivatagi éjszaka eseményeit, remélve, hogy visszatérnek az emlékei, és segíthet igazságot szolgáltatni Hollinak. Az elrablóját a média időközben a Számláló névvel illette, aki lesben állva várja Zoët.
Az ő szemében a lány nem egy túlélő, hanem egy szökött áldozat.

Egy felejthetetlen hősnő, egy hátborzongatóan kifacsart elméjű pszichopata és egy nyaktörő iramban száguldó történet… A szökevény Simon Wood thrilleríró egyik, ha nem a legjobb könyve.