Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Borítóleleplezés: Hercz Júlia – Arany és Ónix

Hamarosan megjelenik az Aranymosás-győztes Hercz Júlia debütáló regénye, az Arany és Ónix. Alább betekintést nyerhettek a kötetbe, megismerhetitek az írónőt, és persze a borítót is. De óvatosan, mert a könyv nálatok is könnyedén felrepülhet a kívánságlistára 😉

A BORÍTÓ

A FÜLSZÖVEG

Mi vár az út végén? Szerelem vagy halál?

Különleges, veszélyes lények járják a 19. századi Angliát, akik a világokat elválasztó Fátyol résein szöknek át.

Asarella tizenöt éves volt, amikor látta, hogy a külvilágiak meggyilkolják a szüleit. Ő lett Anglia egyetlen életben maradt őrzője, a Fátyol őre, ám ezt titkolja.

Hat évvel később Asarella úgy él, mint minden úri kisasszony, amikor különös levelet kap: halottnak hitt unokahúga életben maradt, és csak ő segíthet rajta.

De hogy induljon el egyedülálló nőként egy ilyen illetlen kalandra?

Szüksége van egy kísérőre.

Dhelward, a híres earl, immáron tíz éve él emberek között, de a világ nem tudja róla, hogy holdvérű, egy félelmetes külvilági. Kínszenvedés neki az emberek között minden nap, ráadásul ahhoz, hogy megőrizze képességeit, egy undorító bort kell innia… vagy varázserejű emberek vérét.

Vajon miért lép kényszerházasságra a lánnyal?

És ki küldte a titokzatos levelet?

Útjuk számtalan veszélyes kalandon át vezet, de ki tudja, talán a legtöbbet akkor veszthetik, ha túl közel kerülnek egymáshoz…

A történet a 8. Aranymosás Irodalmi Válogató nyertes regénye.

Engeded, hogy az ellenség megbabonázzon?

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

A SZERZŐRŐL

1981. február 2-án született Budapesten, majd nem sokkal utána szüleivel Pécsre költözött. Itt végezte a tanulmányait, majd férjhez ment, három kislány édesanyja.
A legelső novelláit gimnáziumban írta angol nyelvű pályázatokra, majd 2008-ban a fanfiction oldalak felfedezésekor kezdett újra az írással foglalkozni. Fejlesztette magát, írástechnikával foglalkozó könyveket és angol nyelvű folyóiratot olvasott, elvégzett írókurzusokat is.
Első regénye, az Arany és ónix a 8. Aranymosás Irodalmi Válogató nyertes műve.

EXKLUZÍV IDÉZETEK

#1

„Asarella szíve nagyot dobbant, és érezte, amint melegség árad szét mellkasában, majd feljebb kúszik a nyakán, egészen az arcára.
Nem szabad, Rell! Ne engedd, hogy egy külvilági megbabonázzon! Ők az ellenségeid, a szüleid gyilkosai.”

#2

„– És… és vissza kellene állítanod a varázst, hogy ne haraphassam meg újra a feleségemet.
Kimondta. Megtette. Ez a legkevesebb, amit Asarelláért tehet, hogy ne sodorja újra életveszélybe.
Mármint… a hazajutása miatt.”

#3

„Ez a melegség, ami a szíve környékéről indult, és terjedt szét egész testében, és fonta át minden egyes porcikáját, akár a vadrózsa, szerelem lenne? Akkor, amit Nara iránt érzett, mi volt? Mert egyértelműen nem hasonlít a kettő egymáshoz…”