Home Hírek Jön magyarul az 5. Maddox testvér regény – Itt a hazai borítója!

Jön magyarul az 5. Maddox testvér regény – Itt a hazai borítója!

A nagy sikerre való tekintettel a Maxim kiadó is kiadja a Maddox testvérek 5. kötetét, a Gyönyörű búcsúzást. A megjelenés 2017. szeptember 25-én esedékes.

Már a magyar borítót is leleplezték, ami bár önmagában szép, de itt most úgy érzem az eredeti egy kicsit szebb. Alább mindkettőt megnézhetitek, alattuk pedig a magyar fülszöveg is elolvasható.

Jamie McGuire – Gyönyörű búcsúzás

Tizenegy évvel az után, hogy Abbyvel Vegasba szöktek, Travis Maddox különleges ügynök végrehajtja a maga önkéntes ítéletét Benny Carlisin, a maffiacsalád fején. Vegas legrégebbi és legkegyetlenebb szervezett bűnözői családja most bosszúra készül. A célpont a Maddox család minden tagja.

A család tudtára jut a titok, amit Thomas és Travis egy évtizeden át őriztek, és a Maddoxok most először hasonlanak meg egymással. Bár valamennyien ismerik már a veszteség ízét, a család kibővült és a korábbinál nagyobb a kockázat. Miközben testvér testvér ellen, feleség feleség ellen foglal állást, mindannyian választás elé kerülnek: hagyják, hogy a félelem elszakítsa vagy megerősödve kerülnek ki ebből.