Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Gyönyörű új borítót kapott az első Vámpírakadémia regény!

„Szeptember közepén rajtol el a Vámpírakadémia-sorozat az NBC-s Peacockon, és ennek alkalmából kiadjuk újra a nagy klasszikus regényt. A szöveg új szerkesztést kapott, és új borítót is terveztettünk hozzá, ami Müller Péter munkája.” – írja az Agave Kiadó a posztjában, és hozzátették azt is, hogy 2022. szeptember 15-én jelenik meg a kötet.

Iszonyú jó látni, hogy ennyire meseszép borítót kapott a Vámpírakadémia, annyira megérdemelte már, hogy méltó külsővel juthasson el a polcokra. Én a teljes sorozatot nagyon szeretem, reménykedem benne, hogy sokan rátaláltok majd.

Richell Mead – Vámpírakadémia

A világsikerű sorozat első kötetében Lissa Dragomirt és Rose Hathawayt két év bujkálás után elfogják és visszahurcolják a Montana erdőségeinek mélyén megbúvó Szent Vlagyimir Akadémia vaskapui mögé. A vámpíriskola a mora uralkodói családok és damfír testőreik számára szolgál oktatóhelyül. Az akadémia falain belül a két lánynak különböző viszályokkal, rosszindulatú pletykákkal, tiltott szerelemmel és fenyegetésekkel kell megbirkóznia. De mindketten tudják, hogy a legnagyobb veszély a kapukon kívülről leselkedik rájuk.