Home Könyves idézetek A dundi lány szerelemre talál – Íme 10 Kezdj élni, Chloe Brown!...

A dundi lány szerelemre talál – Íme 10 Kezdj élni, Chloe Brown! idézet!

Nemrég végre magyarul is megjelent Talia Hibbert sikerkönyve, a Kezdj élni, Chloe Brown, amiben egy dundi lányra talál rá a szerelem egy rosszfiú képében, aki talán mégsem olyan rossz… A könyvhöz hoztam is nektek 10 kedvcsináló idézetet, hogy megjöjjön a kedvetek az olvasáshoz. Íme!

* Elolvasnád? Szerezd be a kiadótól kedvezménnyel! *

#1

„Ha ma meghaltam volna, mi lenne a gyászbeszédemben?
Ennek a dögunalmas alaknak abszolút nem voltak barátai, vagy tíz éve nem utazott sehová, pedig sokszor megtehette volna. Hétvégén titkosírással foglalkozott, és soha nem tett semmi olyat, ami nem volt beírva a határidőnaplójába. Ne sirassátok; már jó helyen van. Ennyire még a Mennyország sem lehet unalmas.”

#2

„Inkább meztelenül végighajt a motorjával a Szentháromság téren, mint hogy megint belekeveredjen egy ilyen zavaros helyzetbe. Inkább megeszik egy nyavalyás kősziklát. Inkább…
– Szóval – kérdezte Chloe halkan, – segít nekem?
És Mr. Húgyagyú rávágta:
– Igen.”

#3

„Saját, egytől tízig terjedő skáláján – a csodástól az iszonyatosig – ez a fájdalom erős hatos volt. A hatos még elment. Egy ponttal az átlag fölött. Azon ritka alkalmakkor, amikor négyesig csökkent, Chloe legszívesebben megcsókolta volna az univerzum lábát.”

#4

„Red még egy pillanatig bámulta az ajtót, mintha Chloe ott lenne mögötte. A lány hűlt helyének elárulta a titkot:
– Szeretlek.
Azután elindult. Ideje volt, hogy bebizonyítsa.”

#5

„– Lefogadom, hogy nagy buzgómócsing volt az iskolában – mondta Red széles vigyorral.
– Lefogadom, hogy maga meg semmirekellő lógós volt – felelte Chloe huncut mosollyal.
– Lefogadom, hogy mindig időben beküldi az adóbevallását.
Chloe láthatóan felháborodott.
– Ki nem küldi be időben az adóbevallását?
Redből kitört a kacagás.
– Jaj, Chloe! Tud róla, h maga annyira kurvára helyes? – Fogalma sem volt, hogy csúszhatott ki a száján ez a mondat, de már nem szívhatta vissza. És nem is nagyon bánta, hogy elhangzott.
– Helyes? – ráncolta az orrát Chloe. – Nem. Az biztosan nem vagyok.”

#6

„Az alatta dübörgő motorból kiáramló meleg szinte jólesett Chloenak, aztán hirtelen zavarni kezdte. Ugyanezt érezte az előtte tornyosuló férfitesttel kapcsolatban is, habár Red semmi olyat nem tett, amivel rászolgált volna. Azt már régen elfogadta, hogy Redford Morgantől úgy felhevül és begerjed, mint Enrique Iglesiastól a „Hero” című klipjében, csak előbbinek sokkal kevesebb erőfeszítésébe kerül.”

#7

„– Hol van az a híres türelme?
– Ugyanott, ahol a szégyenérzetemet hagytam.
– Sajnálom az édesanyját. Biztos nagyon idegesítő gyerek volt.
– A kedvenc gyereke vagyok – helyesbített Red.
– Tehát nincs testvére.”

#8

„– Fogd be, te nőgyűlölő disznó! – Ezzel Chloe megcsókolta a jobb orcáját, azután a balt is. – Tegnap nem is láttalak.
– Nem. Hiányoztam neked?
– Fulladj meg Redford! Egyszerűen fulladj meg!”

#9

„– Valódi? – biccentett Chloe a dzseki irányába.
Red megint felvonta a szemöldökét – micsoda színjáték! –, és egy szál pólóra és farmerra vetkőzve közelebb ment a fához.
– Most ez érdekli a legjobban?
– Az a fajta ember vagyok, aki egy macska kedvéért képes felmászni a fára. Nyilvánvalóan szívügyem az állatvédelem.
– Maga vegetáriánus?
Ezzel megfogta Chloet.
– Egyelőre még nem.”

#10

„– Ez a beszéd, cicus! Hopp, ugorj le!
És a macska ijesztő sebességgel le is ereszkedett. Mindent egybevetve, Chloe meglepődött, hogy az állat nem ugrott le kényelmesen a fáról, és nem hagyta őt faképnél. Hirtelen igen kecsesen kezdett mozogni, ami arra engedett következtetni, hogy azt is nyugodtan megtehette volna. Menekülés helyett azonban egyik ágról a másikra szökkent, míg végül Chloe ölében kötött ki, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Chloe rámeredt a sötét színű szőrcsomóra, ami most már a hasához törleszkedett. Egy pillanatra meghökkent, aztán nagy nehezen kinyögte:
– De igazából nem érted, amit mondok, ugye? De ha igen, az se baj. Megőrzöm a titkodat, amíg csak élek.
Lentről érdes hang hasított bele a vasárnap délutáni csöndbe.
– Én is!
Chloe kis híján lebukfencezett a fáról.
Egy pillanatra kihagyott a szívverése, aztán belekapaszkodott egy keze ügyébe eső ágba, és lepillantott, vajon honnan jön a hang. Redford Morgan nézett föl rá hunyorogva, zsebre dugott kézzel, és szépen ívelt szája kaján vigyorra húzódott.”

* Elolvasnád? Szerezd be a kiadótól kedvezménnyel! *

A blogturnéról

Talia Hibbert modern humoros romantikus regényét a Könyvmolyképző Kiadó jelenteti meg, s ezzel a kötettel kezdhetjük az ismerkedést a Brown lányok történetével. Itt most megtudhatjuk, milyen sikerrel vette kézbe saját életét Chloe Brown.
Tartsatok bloggereinkkel, hiszen blogturnénk során egy szerencsés olvasó megnyerheti a kiadó által felajánlott nyeremény példányt!

Nyereményjáték

Mivel Chloe Brown története eredetileg 2019-ben jelent meg, a 2010-es évek romantikus vígjátékaival játszunk. Ismerd fel minden állomáson a filmet, és írd be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. A filmek címét írhatjátok a magyar vagy az eredeti címmel is.

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

További állomások

08.15 Olvasónapló
08.17 Könyvvilág
08.19 Csak olvass!
08.21 Angelika blogja
08.24 Hagyjatok! Olvasok!
08.27 Sorok Között