Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Sárm-háború: Új LMBTQ regény a Rubin Pöttyösök között

Nagy örömömre idén itthon is megjelenik magyarul Alison Cochrun sikerkönyve, a The Charm Offensive, ami egy LMBTQ regény. A kötet különlegessége, hogy a történet egy főhőse egy Nagy Ő-szerű tévéműsorban vesz részt, de nem pont abba szeret bele, akinek kéne…

Alább az eredeti borító és a fülszöveg. Mit mondhatnék, alig várom, hogy olvassam, mert imádom az alaptörténetét, és az is felettébb biztató, hogy Goodreadsen 52 ezer csillagozás után is 4.18-as rátája van a maximális 5-ből. Úgy örülök, hogy a Könyvmolyképző ilyen regényeket is elhoz nekünk!

Alison Cochrun – The Charm Offensive – Sárm-háború

*Dev Deshpande mindig is hitt a tündérmesékben. Így nem csoda, hogy egész karrierjét a megalkotásukra építette, a régóta futó Örökkön Örökké című társkereső valóságshow keretei között. A franchise történetének legsikeresebb producereként Dev mindig megírja a tökéletes szerelmi történetet a versenyzői számára, még úgy is, hogy közben a saját szerelmi élete a katasztrófával egyenlő. De aztán a show következő sztárja a tech-világ kegyvesztett csodagyereke, Charlie Winshaw lesz.

Charlie messze nem az a romantikus Szőke Herceg, akire az Örökkön Örökké számított. Nem hisz az igaz szerelemben, és csak végső kísérletként vállalta a műsort, hogy helyreállítsa az imidzsét. A kamerák előtt merev, szorongó szerencsétlenség, akinek fogalma sincs, hogyan randizzon húsz nővel az ország szeme láttára. A színfalak mögött rideg, esetlen és érzelmileg bezárkózott.

Miközben Dev azon küszködik, hogy Charlie összemelegedjen a versenyzőkkel egy szédületes, világkörüli turné során, a két férfi kezd megnyílni egymás előtt, és Charlie rájön, hogy Devvel sokkal jobb közöttük a kémia, mint bármelyik női partnerével. De még a valóságshow-k is forgatókönyv szerint történnek, és ahhoz, hogy megtalálják az utat a boldog befejezéshez, el kell gondolkodniuk azon, kinek a szerelmi történetét is mesélik el. *(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)