Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Végső leszámolás: Magyar borítót kapott egy Kristály Pöttyös-folytatása!

2019 novemberében jelent meg Rachel Caine-től a Nincs menekvés, amit itthon is sokan szerettek, jelenleg 85%-os tetszési indexe van a molyon.

A folytatás, a Végső leszámolás 2021. augusztus 17-én érkezik Andó Gabriella fordításában a Könyvmolyképzző Kiadó gondozásában. Alább már meg is tekinthető a magyar borító és a fülszöveg.

Rachel Caine – Végső leszámolás (Stillhouse Lake 2.)

Nem menekül. Nem rejtőzködik. Vadászik.

Gwen Proctor megnyerte a csatát, amiben megvédte a gyerekeit volt férjétől, a sorozatgyilkos Melvin Royaltól és elmebeteg bűntársaitól. De a háború még nem ért véget. Melvin megszökött a börtönből. Gwen pedig hátborzongató üzenetet kap: Most már sehol sem vagytok biztonságban.

A Stillhouse Lake-i ház, ami eddig a menedékük volt, csapdává vált. Gwen egy jól felfegyverzett szomszéd erődszerű házában hagyja a gyerekeit, majd Sam Cade, Melvin egyik áldozatának bátyja segítségével vadászni indul. A világ egyik legelvetemültebb gyilkosától tanulta meg, hogyan kell.

De olyasmivel kerül szembe, ami a legdermesztőbb rémálmaiban sem került volna elő. Egy kimódolt és kegyetlen elmejáték közepén találja magát, ami az ő bőrére megy. Egyre nyilvánvalóbb, hogy szűk baráti körén kívül senkiben sem bízhat, és csak a dühére meg a bosszúszomjára számíthat, ha el akarja kapni a prédáját.

És olyan biztos, mint az éjszaka, hogy egyikük meg fog halni.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading