Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Végső leszámolás: Magyar borítót kapott egy Kristály Pöttyös-folytatása!

2019 novemberében jelent meg Rachel Caine-től a Nincs menekvés, amit itthon is sokan szerettek, jelenleg 85%-os tetszési indexe van a molyon.

A folytatás, a Végső leszámolás 2021. augusztus 17-én érkezik Andó Gabriella fordításában a Könyvmolyképzző Kiadó gondozásában. Alább már meg is tekinthető a magyar borító és a fülszöveg.

Rachel Caine – Végső leszámolás (Stillhouse Lake 2.)

Nem menekül. Nem rejtőzködik. Vadászik.

Gwen Proctor megnyerte a csatát, amiben megvédte a gyerekeit volt férjétől, a sorozatgyilkos Melvin Royaltól és elmebeteg bűntársaitól. De a háború még nem ért véget. Melvin megszökött a börtönből. Gwen pedig hátborzongató üzenetet kap: Most már sehol sem vagytok biztonságban.

A Stillhouse Lake-i ház, ami eddig a menedékük volt, csapdává vált. Gwen egy jól felfegyverzett szomszéd erődszerű házában hagyja a gyerekeit, majd Sam Cade, Melvin egyik áldozatának bátyja segítségével vadászni indul. A világ egyik legelvetemültebb gyilkosától tanulta meg, hogyan kell.

De olyasmivel kerül szembe, ami a legdermesztőbb rémálmaiban sem került volna elő. Egy kimódolt és kegyetlen elmejáték közepén találja magát, ami az ő bőrére megy. Egyre nyilvánvalóbb, hogy szűk baráti körén kívül senkiben sem bízhat, és csak a dühére meg a bosszúszomjára számíthat, ha el akarja kapni a prédáját.

És olyan biztos, mint az éjszaka, hogy egyikük meg fog halni.