Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Emlékek róla címmel jön magyarul Colleen Hoover új regénye

Igazán el vagyunk kényeztetve, ugyanis idén ősszel egy újabb Colleen Hoover regényt olvashatunk el magyarul. Ezúttal a Reminders of Him érkezik Sereg Judit fordításában. Ezt a CoHo könyvet is imádták külföldön, a goodreadsen 940 ezer csillagozáson túl 4.43-as a tetszési indexe a maximális 5 pontból. Mondanom sem kell, alig várom, hogy olvassam!

Magyar borítónk még nincs, ellenben fülszöveg már igen. Íme!

Colleen Hoover: Reminders of Him – Emlékek róla

*Kenna Rowan öt évet töltött börtönben egy végzetes kimenetelű hiba miatt, és most visszatér a városba, ahol az élete félresiklott, abban a reményben, hogy találkozhat négyéves lányával. De a hidakat, amiket Kenna felégetett maga mögött, lehetetlen újjáépíteni. Lánya életének fontos szereplői mind távol akarják tartani a gyerekétől, bármennyire keményen dolgozik is azon, hogy bizonyítson.

Az egyetlen, aki nem zárta be előtte az ajtaját Ledger Ward, a helyi kocsma tulajdonosa, aki szinte az utolsó reménye, hogy kapcsolódhat a lányához. Ha azonban bárki is rájön, hogy Ledger lassan Kenna életének fontos részévé válik, mindketten elveszíthetik a számukra legfontosabbak bizalmát.

A nehézségek ellenére Ledger és Kenna között kialakul valami, és ahogy az érzéseik egymás iránt erősödnek, úgy nő a kockázat is. Kennának módot kell találnia arra, hogy vezekeljen a múlt hibáiért, hogy a reményre és a gyógyulásra alapozva új jövőt építhessen. *(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)