Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Az arc nélküli csapat: Íme 8 idézet az új Vörös Pöttyösből!

Május 23-án jelenik meg magyarul a The Unlisted – Az arc nélküli csapat a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. Ha a borító és a cím ismerős, az nem véletlen, ugyanis a történet alapján nagy sikerű sorozat készült, ami a magyar Netflixen is megtekinthető.

Íme a történet Netflixes leírása: Amikor az egypetéjű ikerpár, Dru és Kal értesül egy titkos tervről, amelyben gyerekeket követnek és irányítanak, összáellnak a lázadókkal, hogy visszaszerezzék a világukat.

Hoztam is nektek 8 idézetet a kötetből, hátha megjön a kedvetek az elolvasásához!

* Lecsapnál a könyvre is? Kattints ide! *

#1

„A furgon ajtaját bentről feltépték, és kitapogatózott a járműből egy törődött, zúzódásokkal teli tinédzser. Túlságosan nagy fehér kezeslábast viselt, és rettegés ült az arcán. Tekintetével végigpásztázta a sikátort, aztán biccentett valakinek a furgon belsejében. Előmászott két másik tinédzserlány, meg egy fiú, ugyanolyan kezeslábasban. Úgy tűnt, az ütközés ellenére mindnyájan jól vannak. Hirtelen sarkon fordultak, és rohanni kezdtek végig a sikátoron, mintha az életük múlna rajta.”

#2

„Ahogy az ikrek átvonultak a kijelölt futópályához, Dru a testvéréhez hajolt.
– Bármitől vagy is olyan erős, bennem ez nincs meg… Nem bukhatok meg ezeken a felméréseken, különben tudni fogják… Muszáj fedezned.
Felelet helyett Kal erősen gyomorszájon vágta Drut.
Dru kétrét görnyedt, a gyomrát markolászva, és nyögve.
– Miss Biggs! – kiáltott a nőnek Kal – A testvérem rosszul van.”

#3

„A képernyő még mindig sötét volt, de hallani lehetett Kymara hangját, amint azt kiabálja:
– Ne bízzatok senkiben! Semmi nem az, aminek látszik!
Ekkor a kép rázkódni kezdett – leejtették a telefont –, és az utolsó kép, amit láttak, egy bakancs talpa volt, amely mintha éppen rátaposott volna a képernyőre.”

#4

„Ebben a pillanatban egy fekete furgon fordult be nagy sebességgel a sarkon. Tim meglátta, és úgy kezdett rohanni, mintha az életéért futna.
Kal utána kiáltott, de Tim már eltűnt. Kal és Dru dermedten állt, amint a sötétített üvegű furgon hirtelen veszélyesen megfordult az utca közepén, és elhajtott arra, amerre Tim elrohant.”

#5

„Amint kifelé tartott a rendelőből, Dru tekintetét ismét magára vonta a poszter. A mi gyermekeink. A világ jövője. Körülnézett, attól félve, hogy valaki figyeli. Alig pár nap alatt Dru jövője megváltozott, az biztos, és közel sem tűnt olyan reménytelinek, amilyennek az a lány ott a plakáton sugallta.”

#6

„Kal egy kevésbé technikás megoldást választott. A falhoz ugrott, és kirántotta a zsinórt a konnektorból. A riasztó elhallgatott fél másodperccel azelőtt, hogy Mr. Park, aki zenét hallgatott, szórakozottan belépett volna az osztályterembe. Néhány diák követte. Dru és Kal elvegyült a többiek között, és amilyen gyorsan csak tudtak, és elfoglalták a megszokott helyüket.”

#7

„A férfi már lefelé kocogott a lépcsőn a fiúk peronjára, amikor végre beállt a szerelvény. Kinyíltak az ajtók, és a két rémült fiú beugrott. Lehúzták a sapkájukat, hogy elrejtsék az arcukat, amint a férfi az ajtóhoz sietett, hogy aztán felszálljon a vonatra. Ám pár másodperccel elkésett. Felharsant a füttyszó, és az ajtók becsapódtak.”

#8

„– Valami fura dolog történik, Dru. Azt hiszem, Kymara nagy bajban van. Jó ideje nincs fenn a neten. – Közelebb hajolt a barátjához, és halkan folytatta: – Feltett egy nagyon fura videót, és aztán – semmi. Rémültnek látszott, nem olyan volt, mint általában. Nagyon ijesztő volt, muszáj megnézned. Meg tudsz találni egy videót, amit leszedtek?”

* Lecsapnál a könyvre is? Kattints ide! *