Home Az írókról Hogy készült a Never, Never? Colleen Hoover és Tarryn Fisher elmesélte!

Hogy készült a Never, Never? Colleen Hoover és Tarryn Fisher elmesélte!

Ha két szerző ír közösen egy könyvet mindig számtalan kérdés felvetül bennem: hogyan dolgoztak együtt, kinek az ötlete volt az egész? Egy interjúban Colleen Hoover és Tarryn Fisher lerántották a leplet a kulisszatitkokról. Íme!

A Never Never ötlete az enyém volt, eredetileg azt terveztem, hogy saját magam írom meg. Írni akartam egy regényt két olyan gimis diákról, akik hirtelen elvesztik az emlékeiket, de nem voltam benne biztos merre is haladok vele tovább.” – mesélte Colleen Hoover. És ekkor jött a képbe a legjobb barátnője, a szintén szerző Tarryn Fisher.

Colleen mesélt nekem a könyv ötletéről, és mivel imádtam a koncepciót, ezért noszogattam őt, hogy írja meg. De Colleent más dolgok kötötték le, például Instagram videók készítése a malacáról, Taylor Swift dalok éneklése, szóval fogtam magam, és megírtam neki az első fejezetet” – mondta viccesen Tarryn Fisher.

Nem ez az első alkalom, hogy Hoover együtt dolgozik valakivel. Az Egy nap talán dalszövegein Griffin Peterson énekessel készültek, így szerencsésnek érzi magát, hogy talált még egy embert, akivel ilyen jól tud együtt dolgozni.

Szerettem a fejezetet, amit Tarryn írt, pontosan így képzeltem el a könyv elejét. Az lett a vége, hogy megírtam a második fejezetet, és elküldtem neki, ő pedig visszaküldte nekem a sajátját, és így haladtunk pár fejezeten át. Vicces volt, mert sosem tudtuk, hogy mi történik majd legközelebb” – fejezte be Colleen Hoover a sztorit. És ki írta az utolsó fejezetet? Tarryn és Colleen állítása szerint mindketten.