Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Két új LMBT regény is érkezik hamarosan magyarul!

Az LMBT regények rajongói most duplán örülhetnek: a New Kids kiadó gondozásában hamarosan két új erotikával fűszerezett regény is napvilágot lát. De nem ám akármilyen formában!

Rendhagyó módon ezúttal dupla regényt kapunk, kettő az egyben megoldással. Egy nyomtatott könyvben ugyanis két író két története is meglapul.

A Talált celeb Becca Prior, a Tanítvány sorozat szerzőjének az újdonsága, a Nem játék pedig egy elsőkönyves szerző, Hayden Moore könyve. A két regényt tartalmazó könyv ide kattintva, csak 3.490 forintért megrendelhető! Alább pedig a borítókat és a fülszöveget is megtaláljátok. A megjelenés 2017. május 15-én esedékes.

Hayden Moore – Nem játék

Egy ostoba műsornak indult az egész. Wesley Sullivan sosem vállalta volna el, hogy versenybe száll a Nagy Ő kegyeiért, ha nincs megszorulva, és nem reméli, hogy a műsor új lendületet adhat megrekedt karrierjének.

Mire észbe kap, már ott áll szabott öltönyében, huszonnégy, mindenre elszánt versenyzőtársa mellett. Egy dolgot határoz el: hogy senkit sem enged közel magához.

Anthony Woodward sem fogadta volna el a tévés valóságshow főszerepét, ha a coming out, a fájdalmas szakítás és az idegösszeomlás nem tépázza meg felfelé ívelő karrierjét. Abban pedig egészen biztos, hogy összetört szívét senki nem dobogtathatja meg. Aztán mindkettejük elhatározása egy másodperc töredéke alatt foszlik semmivé, amikor először akad össze a pillantásuk.

Két sebzett fiatal találkozik lehetetlen körülmények között. Két tehetséges srác keresi saját magát a hollywoodi hazugságok sűrűjében. Vajon sikerül megharcolniuk önmagukkal, egymásért?

Becca Prior – Talált celeb

Arthur Chapman egy médiabirodalom feje. Fiatal, sikeres, és elviekben a legkapósabb agglegény a városban. De ha leveszi az álarcát, akkor inkább egy félénk, rejtőzködő fiú, aki retteg, hogy leleplezik a homoszexualitását.

Amikor véletlenül elüti a kis tacskót, nem is sejti, hogy az élete pillanatok alatt káosszá változik.
Szövevényes bűntény nyomára bukkan, majd rejtélyes körülmények között elveszti egy barátját. Nyomozni kezd az ügyben, bár tudja, hogy hatalmas kockázatot vállal.

Segítségére sietnek a Külvárosi Állatmentők, azonban az események így is nem várt fordulatot vesznek.
A szerelem is váratlanul érkezik, de Art még bizonytalan, és nehéz döntéseket kell meghoznia. Rájön, hogy más értékeket kellene szem előtt tartania, mint amiket eddig fontosnak érzett.

Izgalmakban bővelkedő, mégis kellemesen bizsergető történet, Becca Prior megszokott, nyers stílusában, sok erotikával és humorral.