Home Hírek Arany, Platina és Gyémánt Kötetek a Könyvmolyképző Kiadónál!

Arany, Platina és Gyémánt Kötetek a Könyvmolyképző Kiadónál!

A Könyvhétre megjelent Klasszi Körképek elején már feltűnt három érdekes fogalom: Arany, Platina és Gyémánt kötet. A lemezeladási adatok példájára a Könyvmolyképző Kiadó is rangsorolja a legtöbbször fogyott könyvei listáját, így az olvasók is beláthatnak a kulisszák mögé.

csontvaros

Aki eddig kíváncsi volt, hogy melyek az eladott példányszám alapján a legsikeresebb regények, az most fellélegezhet, ugyanis a kiadó oldalán máris megnézhető, sőt, még a pontos definíciót is elolvashatjátok. Klikk a linkekre:

:: Arany Kötet :: Platina Kötet :: Gyémánt Kötet ::

A listában akad ám meglepetés bőven, énpéldául nem hittem,hogy a Silber alig egy évvel a megjelenése után máris elérte az 5 ezer eladott példányszámot. Azt is csodásnak tartom, hogy mindhárom kategóriában bőven található magyar szerző, például Benina, Böszörményi Gyula, Tavi Kata és Helena Silence letehetetlen kötetei.

Persze, azért az is sejthető volt, hogy a kiadó legnagyobb sikere a Percy Jackson és a Ropi naplója sorozat mellett A Végzet ereklyéi és az Alkonyat könyvek, de azért így is volt meglepetés a Gyémánt Köteteknél, például a Tesókódex.

Nézzétek át ti is a listát, aztán lehet csekkolni is, hogy a kiadó legnépszerűbb könyvei közül mi csücsül a polcotokon, és mi az, ami még beszerzésre vár.