Home Hírek Magyarul is filmes borítót kap a második Bridgerton család regény!

Magyarul is filmes borítót kap a második Bridgerton család regény!

Nagy örömömre a Gabo Kiadó ma adta hírül, hogy az oldalukon már rendelhető a Vikomt, aki szeretett engem filmborítós kiadása, ami még márciusban meg is jelenik. Nekem az első rész is filmes borítóval van meg, így kifejezetten örülök ennek a kiadásnak, pláne mert szerintem a borító itt is nagyon szép lett, bár a poszteren lévő kutyust kicsit hiányolom róla.

Maga a sorozat március 25-én tér vissza a Netflixre, tehát már nem kell sokat várnunk arra, hogy Anthonyra is rátaláljon végre a szerelem.

Julia Quinn – A vikomt, aki engem szeretett

“1814 is eseménydús szezonnak ígérkezik, de e sorok írójának véleménye szerint ez nem igaz Anthony Bridgertonra, London legkívánatosabb agglegényére, aki ezidáig semmi jelét nem mutatta házasulási szándékának. És az igazat megvallva, miért is mutatná? Nála jobban senki nem játssza a tökéletes élvhajhászt.” – Lady Whistledown társasági lapja, 1814. április

De a pletykalap szerzője ezúttal téved. Anthony Bridgerton nemcsak hogy elszánta magát a nősülésre, de már ki is választotta magának a feleségjelöltet. Az egyetlen akadály a hölgy nővére, Kate Sheffield, a legalkalmatlankodóbb nőszemély, aki valaha londoni bálterembe tette a lábát.

A tüzes intrikus megőrjíti Anthonyt elszántságával, hogy megakadályozza a házasságot. De amikor Anthony Bridgerton éjszakánként lehunyja a szemét, Kate igen erotikus álmokban jelenik meg neki…

A közvélekedéssel ellentétben Kate biztosra veszi, hogy nem a megjavult szoknyavadászokból lesz a legjobb férj; Anthony Bridgerton pedig a legnagyobb élvhajhász. Kate elszántan védelmezi a férfitól húgát, de fél, hogy éppen az ő szíve sebezhető. Amikor Anthony ajka az ajkához ér, hirtelen attól tart, ő maga sem képes ellenállni ennek a megvetendő élvhajhásznak.