Home Hírek Folytatást kaphat a kultikus Legenda vagyok film!

Folytatást kaphat a kultikus Legenda vagyok film!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én anno imádtam a Legenda vagyok című zombis posztapokaliptikus filmet, szerintem a zsánerben ez volt az egyik legjobb. A Variety pedig nemrég hozta le a hírt, készül a folytatás!

A Variety információi szerint az első rész főhőse, Will Smith visszatér, mellette a másik főhős Michael B. Jordan (Fekete Párduc) lesz. Sőt, visszatér Akiva Goldsman is, aki az első rész forgatókönyvén dolgozott. A projektről nemrég maga Will Smith is posztolt instagramon, mindenesetre egyelőre még előkészületi fázisban van a projekt.

Ami engem illet, kifejezetten örülnék egy minőségi folytatásnak, mert az első rész egy nagyon izgalmas ponton ért véget, és rengeteg lehetőség lenne még ebben a világban. Remélem tényleg elkészül a film, mindenesetre az már biztató, hogy a főhősök is megvannak, ahogy a stáb jó része is. A tervezett történetről nincs infó sajnos.

Egy kis érdekesség: az első rész amúgy Richard Matheson 1954-ben megjelent regénye alapján készült, a kötetitthon a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg.