Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Télerdő: Új boszorkányos fantasy a Vörös Pöttyösök között

A Gonosz mélység írója, Shea Ernshaw idén újabb regénnyel tér vissza, érkezik ugyanis a Winterwood, ami ismét egy boszorkányos Young Adult történet lesz. A borító elképesztően gyönyörű, a fülszöveg is kecsegtető, nehéz lesz neki ellenállni, úgy érzem. A könyv 2022 első felében várható.

Shea Ernshaw – Télerdő

Főleg a Fir Haven városát körülölelő erdőkben. Egyesek szerint varázslat rejlik bennük. Sőt, kísértetek is.

Nora Walkert néhányan boszorkánynak tartják, és csak ő ismeri az igazságot az itteni fákról. A Walker lányokat mindig is különleges kapcsolat fűzte az erdőhöz, és ez vezeti el a lányt Oliver Huntsmanhez, ahhoz a fiúhoz, aki hetekkel ezelőtt eltűnt a Kezelhetetlen Fiúk Táborából, ráadásul az elmúlt évek legszörnyűbb hóviharában. A fiúnak már meg kellett volna halnia, mégis életben van, de semmire sem emlékszik abból, ami az eltűnése estéjén történt.

Nora nyugtalannak érzi az erdőt Oliver jelenlétében. Nemsokára rájön, kénytelen felfedni az igazságot a fiúról, akivel immár őszintén törődik. Hogyan maradt eddig életben az erdőben, és egyáltalán, hogyan került oda? Nora még nem sejti, hogy a fiúnak is megvannak a maga titkai – amiket kész mindenáron megtartani, mert úgy tűnik, nem ő az egyetlen, aki azon a végzetes estén eltűnt.

A tündérmesék óta tudjuk, hogy félnünk kell a sötét erdőt, és azt, ami benne lapul. A Télerdőből kiderül, miért.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)