Home Cover Reveal Borítóleleplezés: Stephanie Perkins – Isla és a hepiend

Borítóleleplezés: Stephanie Perkins – Isla és a hepiend

Hamarosan megjelenik az Anna és a francia csók 3. kötete, amit hatalmas kíváncsisággal várok. Most befutott a magyar borító is, ami egyszerűen gyönyörű.

Fiatalos, lendületes, és tetszik, hogy stílusában ennyire illeszkedik az első részhez, ahol minden elkezdődött. A színek, a modellek külön tetszenek, de a csúcs a kalapos megoldás. Kellő játékosságot ad, és azon olvasók is örülhetnek, akik nem szeretik, ha arc van a borítón.

Ami engem illet, teljesen elégedett vagyok! Alább megnézhetitek a borítót, és jó pár könyvinfót, plusz az írónőről is találtok adatokat. Ide kattintva a könyvet is megrendelhetitek.

A BORÍTÓ

Tedd kívánság és/vagy várólistára! / Rendeld meg a könyvet!

Stephanie Perkins - Isla és a hepiend
Stephanie Perkins – Isla és a hepiend

FÜLSZÖVEG

A városban, amely sosem alszik, fellángol a románc, de vajon kiállja a szerelem az idő próbáját?

A reménytelenül romantikus Isla azóta van belezúgva a zárkózott művész Joshba, mióta csak megkezdték első évüket a Párizsi Amerikai Gimnáziumban. Egy véletlen nyári találkozás után Manhattanben románcuk  nem is tűnik olyan lehetetlennek, mint Isla hitte. Ám ahogy Franciaországban megkezdik végzős évüket, Islának és Joshnak komoly  kihívásokkal kell szembenézniük: meg kell birkózniuk a családi drámával, bizonytalan egyetemi jövőjükkel, és azzal az igencsak valószínű lehetőséggel is, hogy talán el kell válniuk egymástól.

A rajongók kedvencei, Anna, Étienne, Lola és Cricket mind felbukkannak ebben az igaz szerelemről szóló, bűbájos és elragadó történetben, Stephanie Perkins népszerű sorozatának  lezárásában.
Mindehhez New York, Párizs és Barcelona szolgáltatja a bámulatos hátteret.

A SZERZŐRŐL

stephenie-perkins

Stephanie Perkins New York Times bestseller szerző, és már számtalanszor elvarázsolta a romantikus lelkű tiniket és felnőtteket.
Észak-Karolinában született, Arizonában nőtt fel, és Kaliforniában és Georgiában járt egyetemre.
Mindig is könyvekkel dolgozott: először könyvesbolti eladó volt, majd könyvtáros, végül pedig maga is regényíró és szerkesztő lett.
A legjobb barátjának, férjét, Jarrodot tartja, akivel egy Mr. Tumnus nevű macskával élnek Észak-Karolinában. Egy házban, amiben minden szoba a szivárvány egy-egy színében pompázik.