Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Lehull a lepel: Új trailert és premier dátumot kaptunk!

A Lehull a lepel az egyik kedvenc YA krimi regényem, az értékelésemben meg is írtam miért. És már az adaptációra sem kell sokat várnunk, az új trailer mellé dátumokat is kaptunk.

A sorozat első három része 2021. október 7-én debütál, a 4-6. rész október 14-én, míg az utolsó két rész október 21-én érkezik meg a Peacock streaming szolgáltatóra.

Biztos felmerült benned a kérdés, hogy mikor láthatjuk magyarul a sorozatot. Nemrég bejelentették, hogy 2022-ben Magyarországon is elstartol a SkyShowtime streaming szolgáltató, és ott lesz majd látható a Lehull a lepel is. Az új streaming szolgáltatóról bővebben itt olvashatsz.

A Lehull a lepel főszerepeiben pedig Annalisa Cochrane (Addy), Chibuikem Uche (Cooper), Marianly Tejada (Bronwyn), Cooper van Grootel (Nate), Barrett Carnahan (Jake), Mark McKenna (Simon), Melissa Collazo (Maeve) és Jessica McLeod (Janae).

Karen McManus – Lehull a lepel

Ebben a magával ragadó, sodró lendületű regényben megtudhatjuk, mi történik akkor, amikor öt idegen együtt sétál be egy terembe, de csak négyen jönnek ki onnan élve. Figyelj, és talán sikerül megoldanod a rejtélyt!

Hétfő délután a Bayview Gimi öt diákja a büntetését tölti egy osztályteremben. Bronwyn, az ész, aki a Yale-re készül, és soha nem szegi meg a szabályokat.

Addy, az elbűvölő szépség és a tökéletes bálkirálynő megtestesítője. Nate, a bűnöző, aki most épp feltételes szabadlábon van dílerkedés miatt. Cooper, a sportoló, aki bajnok baseballjátékos. És Simon, a különc, a gimi hírhedt pletykarovatának szerkesztője. Csakhogy Simon nem éli túl ezt a büntetést. Mielőtt még kijöhetnének a teremből, életét veszti. A nyomozók szándékosságot sejtenek a fiú halála mögött…

Az eset után egy nappal mindenki döbbenetére Simon pletykarovatában leleplező híráradat jelenik meg a fiú legismertebb osztálytársairól. Ez mind a négyüket a gyilkosság gyanúsítottaivá teszi. Vagy az is lehet, hogy mind egy szabadon portyázó gyilkos bűnbakjai? Mert mindenkinek vannak titkai, nem igaz? Te vajon milyen messzire mennél el, hogy ne lepleződj le?