Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Így ejtsd ki a Truthwitch karaktereinek a neveit!

Fantasy könyveknél mindig nehéz, hogy miként ejtsük ki a karakterek neveit, hiszen legtöbbször idegen hangzású nevekről van szó.

Ugyanez történt a Truthwitch – Az Igazságboszorka esetében is, de szerencsére a könyv írója, Susan Dennard a segítségünkre sietett, és az alábbi kiejtési útmutatóban elmondja, mely karaktere nevét hogyan is kellene ejteni.

Az író Youtube csatornájára egyébként is érdemes ránézni, mert sok ínyencsége tartogat. Elárulja például, hogy miként agyal a regényein (íróknak kifejezetten ajánlott!) vagy hogyan építi fel a karaktereit.

Truthwitch rajongók számára pedig érdekes lehet ez a két klassz könyvtrailer. Az első a Trutwitch-hez készült, a második pedig már a folytatást, a Windwitchet vezeti fel, utóbbi spoileres lehet, ha nem olvastad még az első kötetet.

* Elolvasnád a könyvet is? Csapj le rá itt! *

 • A Könyvmolyképző elhozta nektek Susan Dennard New York bestseller listás sorozatának, a Boszorkaföldének az első részét, az Igazságboszorkát. Tartsatok a Blogturné 7 bloggerével, olvassátok el az értékeléseket, a sorozathoz tartozó extrákat és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott 3 könyv egyikét!

 • A sorozat első részében a főszereplőink sok időt töltenek tengeren. Így a játékunk is a tengerekhez kapcsolódik. Minden blogon találtok egy leírás egy tengerről. Megfejtésül a tengerek nevét írjátok be a Rafflecopter megfelelő sorába.

  (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

  „A Föld egyik legnagyobb sós vízű tengere, az Atlanti-óceán és a Mexikói-öböl között helyezkedik el, a legmélyebb pontja a Kajmán-árok.”

  a Rafflecopter giveaway

 • Október 4 – Kelly & Lupi olvas – extra
  Október 6 – Hagyjatok! Olvasok!
  Október 8 – Dreamworld – extra
  Október 10 – Utószó
  Október 12 – Kelly & Lupi olvas
  Október 14 – Sorok között
  Október 16 – Spirit Bliss Sárga könyves út
  Október 18 – Könyv és más
  Október 20 – Dreamworld
  Október 22 – Hagyjatok! Olvasok! – extra