Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Új magyar borítókat kapott az összes Harry Potter könyv!

Bevallom őszintén, hogy soha nem tetszettek a Harry Potter könyvek borítói. Olyan rondának tartom, hogy az hihetetlen, és éppen ezért nem szereztem be a könyveket. Éveken át reménykedtem egy filmborítós kiadásban, de sajnos ez nem jött létre.

hp

Most viszont végre új, és egyben gyönyörűséges borítókkal jelent meg a Harry Potter sorozat. Elképesztően szép az összes, és iszonyú jól eltalálták a könyvek kulcsjeleneteit. Pech, hogy így sem tehetem fel a polcomra… No de miért?

Régóta esedékes volt már, hogy a Harry Potter könyvek legálisan is megjelenjenek e-könyv formátumban. Most erre sor került, ugyanis a Pottermore oldalán ugyanis e-könyvben letölthető az összes rész és a kiegészítő kötetek is, és ezekhez készültek az álomszép borítók.

A teljes sorozat akciósan 21.000 ft, míg egy-egy kötet 3.300 forintért tölthető le legális e-könyvként, ami elég borsos ár a hazai e-könyv piachoz viszonyítva.

Az e-könyvhöz készült mindenesetre gyönyörűek, és sokkal méltóbbak a sorozathoz, mint amilyen külsővel kapható nyomtatott könyvben a széria. Íme, az e-könyves kiadás borítói. (A minőségük sajnos nem a legmegfelelőbb, az itteni kis képeket nagyítottam fel, hogy a részletek is jobban látszódjanak).

harry-potter-konyvek-01 harry-potter-konyvek-02 harry-potter-konyvek-03 harry-potter-konyvek-04 harry-potter-konyvek-05 harry-potter-konyvek-06 harry-potter-konyvek-07 harry-potter-konyvek-08 harry-potter-konyvek-09


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading