Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A fiú, akit Karácsonynak hívnak: Itt az első szinkronos előzetes!

A Netflixen mutatkozik be 2021. november 24-én A fiú, akit karácsonynak című film, amit Matt Haig sikerkönyvéből készítettek.

Kiemelt filmről van szó, így magyar szinkronnal kapjuk meg, be is futott hozzá az első szinkronos előzetes, igaz, nem túl hosszú, de az ember kedvét így is egyértelműen felkelti.

Igazi sztárszereposztás vár ránk a produkcióban, a főszereplők: Henry Lawfull, Toby Jones, Sally Hawkins, Kristen Wiig, Michiel Huisman, Zoe Colletti, Stephen Merchant (hang), Joel Fry, Rune Temte, Jim Broadbent és Maggie Smith.

A könyv egy ideje már nem kapható sajnos, de olvasói érdeklődésre elárulta a Kolibri Kiadó, hogy várható az utánnyomás, vélhetően a film miatt. Én még nem olvastam, de most nagyon megjött a kedvem, várom a könyvet és a filmet is.

A Netflix leírása a történetről: Nikolas, egy hétköznapi kisfiú rendkívüli kalandra indul, amikor nekivág a havas északnak, hogy megkeresse édesapját, aki a fejébe vette, hogy felfedezi Elfheimet, a manók legendás faluját. Nikolas útnak indul Villámmal, a makacs rénszarvassal és hűséges egerével, hogy beteljesítse a sorsát ebben a varázslatos, mókás és megható történetben, amely bebizonyítja, hogy semmi sem lehetetlen.