Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Tündöklő pusztulás: Új Vörös Pöttyös kapott magyar borítót

Idén a végéhez ér a Sötét képességek trilógia, ősszel érkezik ugyanis a harmadik kötet, a Tündöklő pusztulás. Ezt a borítót én tervezhettem meg (akárcsak a második részhez), remélem tetszeni fog nektek is. (Nagy örömömre a szerzőnek tetszett! ^^)

Alább meg is nézhteitek, a lezáró kötet fülszövegével együtt. Alig várom már, hogy olvassam!

Vic James – Bright Ruin – Tündöklő pusztulás (Sötét képességek 3.)

A Gilded Cage – Aranykalitkával kezdődő és a Tarnished City – Sötét várossal folytatódó disztópikus trilógia utolsó részében Nagy-Britannia népe fellázad mágikus képességekkel megáldott gazdái ellen. Meg kell buktatniuk a rendszert – vagy végük.

A mágia pusztít. Fellázadunk.

Egyszerű szabályok, kegyetlen rendszer: az alsóbb osztályok kénytelenek tíz évet szolgálni Nagy-Britannia elképesztő erejű urainak. Most, hogy a csillogó elit levert egy lázadást, a közemberek és az arisztokraták is a végső összecsapásra készülnek.

Mindennek középpontjában egy átlagos testvérpár áll: Abi Hadley és az öccse, Luke. Mindkettejüknek megvan az okuk, hogy gyűlöljék a hatalmon lévő Jardine családot. Abi egykor őket szolgálta, most pedig bosszút akar állni egy iszonyú árulásért. Luke-ot merő szeszélyből bebörtönözték, és most az egyetlen reménye az, hogy szövetséget köt a család legifjabb, legerősebb tagjával, a hűvös, kiismerhetetlen Silyen Jardine-nal.

Abi, Luke és Silyen mindent kockára tesznek, hogy véget vessenek a ragyogó, tündöklő zsarnokságnak, és rádöbbennek, ugyanaz a cél vezérli őket. Tetteik megváltoztatják sorsukat – és minden mást is. De még belegondolni is iszonyú abba az árba, amit meg kell fizetniük.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)